Rona Hartner
Actualitate

Rona Hartner / Facebook

Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Am tras ca un măgăruș. Nu a știut nimeni ce greutăți am!”

Necazurile par să se țină lanț de Rona Hartner, care a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. Concret, artista nu mai poate munci acum, motiv pentru care a rămas fără surse de venit.

Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Rona Hartner a vorbit despre problemele cu care se confruntă, mărturisind că diagnosticul primit a fost neașteptat și a dărâmat-o. Totuși, ea susține că nu își pierde speranța și are încredere în Dumnezeu că totul va fi bine.

Citește și: Chinul fiicei lui Mihai Stoica și lupta cu cancerul. Teodora a descoperit boala la 24 de ani, dintr-o pură întâmplare

Diagnosticată cu cancer la colon și la ficat în 2019, Rona Hartner s-a vindecat un an mai târziu. Acum, însă, patru ani mai târziu, boala a recidivat.

A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el”, a spus artista, potrivit Libertatea.

„Sunt nefumătoare. Nu am niciun motiv să am cancer de plămân. Ce, am răcit o dată și am cancer de plămân? Nu! A fost pe fond emoțional. Pentru că anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Piatră peste piatră, le-am tras cu spatele meu până când totul s-a făcut praf, sănătatea, totul! Nici n-am spus nimănui, nici fratele, nici sora, nici mama nu știau ce greutăți am eu. Le țineam pentru mine, cum face lumea cu bun-simț. «Haide, domnule, nu mă mai victimizez atât. Alții au probleme mai mari, le păstrez pe ale mele pentru mine.» Așa că am ținut totul în mine și am suferit. Așadar, corpul a reacționat. Iar veștile de la doctor care trebuie să-ți dea speranță și fericire îmi făceau și mai rău”, a mai explicat artista, potrivit sursei citate.

Citește și: Rona Hartner, diagnosticată cu cancer în stadiul patru: “Am o stare de oboseală permanentă”. A mai învins o dată boala

În vârstă de 50 de ani, artista susține că se confruntă cu oboseală accentuată.

„Am cancer de fumător în corp de nefumător. Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată. M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă… Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat.”, a continuat ea.

Rona Hartner și-a pierdut proiectele

De parcă problemele de sănătate n-ar fi fost de ajuns, artista se confruntă și cu probleme financiare, căci a rămas fără proiecte.

Acum, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu. Stau acasă cuminte”, a mai explicat ea.

Etichete: cancer , rona hartner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri