iris jones
Actualitate

Iris și soțul tinerel / Foto: Profimedia

Rudele unei femei de 81 de ani, care s-a căsătorit cu un tânăr de 35 de ani, au rupt orice legătură cu ea: "N-am auzit nimic de la ei"

O bunică de 81 de ani și-a luat familia prin surprindere când a anunțat că s-a căsătorit cu un tânăr în vârstă de doar 35 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe un grup pe Facebook, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit. Familia femeii a rupt orice legătură cu ea.

Britanica și egipteanul s-au cununat în Sharm el Sheikh, în 2020, și au sărbătorit într-un fast food. 

"Nu am auzit nimic de la familia mea. Vreau să iau legătura cu ei pentru că vreau să știu ce cred despre Mohamed. El e grozav, dar faptul că acum e tatăl lor și e mai tânăr decât fiii lor este poate un punct de conflict. Dar nu contează. Eu sunt mai în vârstă decât mama și tatăl lui. Ne iubim și asta e tot ce contează", spunea Iris Jones la scurt timp după cununie. Și acum, doi ani și jumătate mai târziu, soții sunt încă împreună și postează deseori poze de cuplu pe rețelele sociale.

Citește și: Dana Rogoz, despre diferența de vârstă dintre ea și Radu Dragomir. Cum mențin pasiunea în cuplu: „Astea sunt nebuniile noastre”

iris jones
Iris și soțul tinerel / Foto: Facebook

Iris și Mohamed s-au cunoscut pe un grup de Facebook. S-au văzut față în față în Cairo, iar tânărul mărturisește că a fost dragoste la prima vedere. Într-o discuție cu cei de la Daily Mail, egipteanul a spus: "Am fost foarte emoționat, dar când am văzut-o, am știut că e dragoste adevărată. Sunt foarte norocos că am găsit așa o femeie". Bărbatul locuia alături de părinții lui, cele două surori și fratele lui. A negat vehement că s-a căsătorit cu Iris pentru banii ei sau pentru a avea pașaport britanic. Iris locuiește într-o casă de 220.000 de lire sterline și are o pensie de 200 de lire pe săptămână.

Citește și: Cine este și cum arată Romina, soția româncă de 32 de ani a miliardarului Piero Ferrari. Îi desparte o diferență de vârstă de 45 de ani

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri