s-au îndrăgostit la 15 ani și s-au căsătorit dupa 22 de ani
Actualitate

S-au îndrăgostit la 15 ani și s-au căsătorit dupa 22 de ani / Captură foto Daily Mail

S-au îndrăgostit la 15 ani, dar au fost despărțiti de părinți. Ce s-a întâmplat după 22 de ani e uimitor: ”Suntem foarte fericiți!”

Iubirea adevărată nu dispare niciodată, iar o dovadă în acest sens a fost dată de Helen Marshall, în vârstă de 41 de ani și Graeme Richardson, de 42 de ani. Ei s-au cunoscut pe băncile școlii, s-au admirat pe holuri, iar în adolescență au devenit iubiți. Relația lor, însă, avea să ia o turnură neașteptată.

Helen și Graeme s-au îndrăgostit unul de celălalt în adolescență, iar nouă luni mai târziu, bărbatul, atunci doar un adolescent, a cerut-o de soție. Părinții lor, însă, au intervenit, spunând că sunt sunt prea tineri pentru o asemenea responsabilitate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ellen DeGeneres, înlocuită de cântăreața Kelly Clarkson. Anunțul făcut de NBC: ”Lucrăm la câteva planuri mari!”

Ulterior, el a plecat la facultate, iar legătura dintre ei s-a pierdut. Cei doi au ajuns să aibă alți parteneri, au făcut copii, însă au continuat să se admire de la distanță. Mai mult de atât, 22 de ani mai târziu, ei s-au reîndrăgostit.

Graeme a cerut-o de soție pe Helen cu același inel pe care i-l dăruise în adolescență, iar cei doi s-au căsătorit de curând, în cadrul unei ceremonii restrânse.

”Suntem atât de fericiți acum. Trăim în ferma familiei lui, unde a crescut.”, a mărturisit Helen, potrivit Metro.

El e sufletul meu pereche. Este o poveste de iubire adevărată.”, a mărturisit Helen, în timp ce Graeme a spus: ”Helen este jumătatea mea. Este opusul meu, dar ne completăm. Întotdeauna am crezut că mă voi căsători cu ea.”

Citește și: Jennie Garth, despre zilele de pe platourile de filmare de la „Beverly Hills, 90210”: Mă simțeam amenințată de celelalte colege

Deși s-au iubit mult când erau adolescenți, viața i-a dus pe căi diferite. Astfel, Helen, care lucrează ca îngrijitoare, a fost căsătorită cu un alt bărbat timp de 16 ani și a avut patru copii: Jess 22, Leo 18, Martha 12 și Nancy, opt.

Graeme, la rândul lui, a fost căsătorit timp de 17 ani, iar din căsnicie au rezultat doi copii, acum în vârstă de 19 și de 15 ani.

Helen a divorțat, însă, în 2015, iar Graeme în 2016, însă la scurt timp s-au reîntâlnit. La început au sperat că vor fi prieteni, însă au decis să-și mai acorde o șansă.

După mai multe întâlniri, Graeme a cerut-o de soție în timpul unei vacanțe în Croația. Cu o zi înainte de nuntă, ei și-au anunțat familiile. La ceremonie au participat doar părinții lui Helen. Ulterior, ei au sărbătorit cu burgeri și șampanie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?