sarah harding
Actualitate

Sarah Harding s-a stins din viață la doar 39 de ani. / Foto: Profimedia

Sarah Harding, cântăreața care a murit la 39 de ani, s-a stins cu o dorință neîmplinită. S-a luptat 15 luni cu un cancer agresiv

Sarah Harding, cântăreața de la Girls Aloud, s-a stins din viață la doar 39 de ani, după o luptă grea cu cancerul mamar. A murit atât de tânără și cu o mare dorință neîmplinită: nu a reușit să devină mamă.

Medicul vedetei a povestit despre războiul dus de aceasta pentru a-și prelungi viața și despre cât de mult și-a dorit să trăiască.

„A fost o zi foarte, foarte tristă, în mod clar pentru familie și prieteni mai mult, dar și pentru mine și echipa din secție. Suntem cu toții extrem de triști. A existat un element de fragilitate al lui Sarah, dar a și fost înarmată cu un factor de rezistență. A fost o femeie foarte rezistentă, este o pierdere atât de tristă. A luptat incredibil de tare 15 luni. A fost foarte, foarte dificil pentru ea", a explicat dr. Sacha Howell, conform Daily Mail.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Sarah Harding a murit la doar 39 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Care a fost ultima dorință a artistei

Sarah Harding își dorea să devină mamă

Chad Johnson, fostul iubit al cântăreței de la Girls Aloud, a mărturisit că regretata Sarah și-a dorit mult să devină mamă. Cei doi s-au întâlnit în 2017, când au participat la emisiunea Celebrity Big Brother, pe care solista a și câștigat-o.

Sarah Harding și Chad Johnson

"Sarah și-a dorit să devină mamă, dar nu a mai apucat să facă asta, ceea ce mi se pare foarte trist. Transmitea o vibrație maternă, era foarte grijulie cu cei pe care-i iubea. Ar fi fost de-a dreptul obsedată de copiii ei, în cel mai bun mod posibil. Era în natura ei", a povestit Chad pentru The Sun.

Deși s-au despărțit după doar câteva luni de relație, din cauza distanței, pentru că Sarah locuia în Marea Britanie, iar Chad în SUA, cei doi au păstrat legătura, bărbatul crezând chiar că la un moment dat o vor relua și pe cea sentimentală.

De altfel, și Sarah și-a exprimat dorința de a fi mamă în cartea pe care a lansat-o în luna martie a acestui an, în care a mărturisit că a plâns pentru că nu avea copii și că tratamentele făcute pentru a trata cancerul îi spulberaseră orice șansă de a-și îndeplini visul.

Citește și: Michael Bublé își sărbătorește fiul, la cinci ani de când micuțul s-a luptat cu cancerul: “Eroul meu împlinește opt ani”

Mama solistei Sarah Harding a anunțat moartea acesteia

”Cu multă durere vă anunț că frumoasa mea fiică, Sarah, a murit. Mulți dintre voi știau că Sarah se luptă cu cancerul. Așa a și făcut până în ultima ei zi. A murit în această dimineață. Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul vostru din ultimul an. A însemnat enorm pentru ea și i-a dat putere și liniște faptul că știa că a fost iubită. A fost o stea puternică, strălucitoare și sper ca toată lumea să-și aducă aminte de ea așa, și nu cum a fost în în timpul luptei împotriva acestei boli teribile. Știu că nu i-ar plăcea asta”, a scris pe Instagram Marie Hardman, mama cântăreței.

Sarah Harding a făcut parte din trupa Girls Aloud

trupa girls aloud

Format din cinci fete, Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Tweedy şi Kimberley Walsh, Girls Aloud a cunoscut succesul timp de un deceniu până la despărţire, în 2013.

Melodia "Sound of the Underground" s-a clasat pe prima poziţie în topuri în Regatul Unit de Crăciun, în 2002, rămânând în fruntea clasamentelor timp de patru săptămâni. Alte trei cântece ale grupului, "I'll Stand By You" (2004), "Walk This Way vs Sugababes" (2007), şi "The Promise" (2008), s-au clasat în fruntea vânzărilor de single-uri în Marea Britanie. În total, grupul a vândut peste 4 milioane de albume.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri