ambyr
Actualitate

O tânără a povestit cum și-a dat seama că iubitul o înșela. / Foto: captură TikTok

Schimbarea subtilă făcută de un tânăr l-a dat de gol că-și înșela iubita: "Mi-e rău când mă gândesc că a făcut asta pentru o altă fată"

O tânără a împărtășit pe internet schimbarea subtilă observată la iubitul său, care i-a dat de înțeles că acesta o înșela. Ambyr avea o relație de patru ani când totul s-a năruit.

Un lucru simplu a schimbat partenerul ei în rutină, dar a fost de ajuns ca fata să intre la bănuieli. Iubitul ei a început să-și radă părul de pe piept, lucru pe care-l făcuse și la prima întâlnire, iar ea îi spusese că nu este nevoie să facă asta pentru că-l face fix așa cum este el.

Citește și: Nuntă sfârșită cum nu se poate mai rău: mirele și-a dat de gol soția, în fața tuturor, că l-a înșelat cu cumnatul lui. Imagini virale

După patru ani de relația, Ambyr a observat că partenerul ei își reluase acest obicei. "Timp de patru ani, nu a făcut niciodată asta pentru mine, dar într-o marți oarecare a venit ras pe piept și a zis că este pentru mine. De fapt, o făcuse ca să arate bine pentru o altă fată. Mi-e rău numai când mă gândesc că a făcut asta cu o altă femeie în minte. Urăsc să mă gândesc că a vrut să o impresioneze", a povestit bruneta pe TikTok, într-un clip vizionatde aproape trei milioane de ori.

@ambyyrswales

and yes it turned out he did it to look good for anotber girl

♬ original sound - Marta Courtenay

Mii de oameni au simțit nevoia să-i transmită mesaje de susținere lui Ambyr și au fost de acord cu ea că o schimbare bruscă de rutină nu este un semn bun: "Când cineva se dă peste cap să facă ceva în legătură cu un lucru pentru care n-ai arătat niciun fel de interes, este clar pentru altcineva"; "O schimbare în rutină este, din păcate, un semnal foarte important" - au fost doar două dintre comentariile primite în dreptul clipului.

Citește și: Sienna Miller, mărturisiri despre despărțirea de Jude Law: ”Am fost șocată!” Actrița a fost înșelată cu bona copiilor

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri