printesa diana
Actualitate

Scrisori ale prințesei Diana, scoase la licitație. Ce spunea aceasta despre divorțul de prințul Charles

Mai multe scrisori pe care prințesa Diana le-a trimis unei familii în perioada 1995-1996, în timp ce se afla în divorț cu prințul Charles, acum devenit regele Charles al III-lea, vor fi vândute, iar banii obținuți vor fi folosiți pentru diferite cauze nobile.

În timp ce se afla în divorț cu prințul Charles, regretata prințesă Diana și-a exprimat sentimentele cu privire la momentele prin care trece în cadrul unor scrisori, pe care le-a expediat soților Susie și Tarek Kassem.

Citește și: Prințul Harry s-a temut că Meghan Markle ar putea să sfârșească ca mama lui, prințesa Diana: ”Am fost îngrozit!”

Într-o scrisoare din 28 aprilie 1996, prințesa Diana le-a cerut scuze pentru că a fost nevoită să amâne o ieșire la operă cu cei doi: ”Trec prin momente foarte dificile. Sunt îngenuncheată și nu-mi doresc decât ca acest divorț să se termine”, spunea ea.

Câteva săptămâni mai târziu, pe 20 mai 1996, ea i-a dezvăluit lui Susie Kasem că telefoanele de la Kensington Palace nu funcționează: ”Dacă aș fi știut în urmă cu un an de zile prin ce voi trece, n-aș fi fost de acord. Este sfidător și urât”, spunea ea.

De asemenea, într-o altă scrisoare pe care le-a trimis-o celor doi, aceasta le-a mulțumit pentru că i-au permis să petreacă Crăciunul din 1995 cu ei, în timp ce băieții ei, William și Harry, s-au aflat la Sandrigham alături de tatăl lor.

Citește și: Cum ar fi arătat prințesa Diana în zilele noastre. Un fotograf a realizat un portret al acesteia cu ajutorul inteligenței artificiale

”Sunt atât de fericită că am fost invitată la voi cu această ocazie specială. M-am simțit ca un membru al familiei”, spunea ea.

Scrisorile, în jur de 32 la număr, au fost expediate de prințesa Diana în perioada 1995-1996, iar soții Kassem susțin că nu-și doresc ca ele să ajungă la copiii lor, motiv pentru care au decis să le scoată la licitație, prețul de pornire fiind de 90.000 de lire sterline.

Prințesa Diana a murit în urma unui accident rutier

S-au scurs  25 de ani de la moartea prințesei Diana. Lady D și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se află la Paris și a murit în urmă unui accident de mașină, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau.

Prințesa Diana
Prințesa Diana a fost o emblemă a stilului. / Foto: Profimedia

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

În timpul vieții, această a trebuit să facă față infidelității soțului sau, prințul Charles, a indiferenței pe care acesta o arată în public față de ea, dar și presei care încerca în continuu să afle detalii din viață lor privată. S-a luptat cu bulimia, dar și cu depresia post-natală. Acțiunile caritabile au fost evadarea emoțională a prințesei Diana, care în 1996 a divorțat de prințul Charles.

Citește și: Ce ar fi spus prințesa Diana despre decizia prințului Harry de a renunța la titlul regal. Cea mai bună prietenă a ei, declarații inedit

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals și expoziții i-au fost dedicate, precum și diferite intervenții culturale.

Etichete: printesa diana , scrisori

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri