The State Visit Of The President Of The Republic Of Korea - Day 1
Actualitate

Kate Middleton, prințul William. Getty Images

Sfatul regelui Charles pentru prințul William. Ce și-a încurajat fiul să facă: Are ani și ani de îndatoriri regale în față

Regele Charles l-a încurajat pe prințul William să petreacă mai mult timp cu soția și copiii săi, deoarece are „în față ani și ani de îndatoriri regale”, susține o sursă citată de Daily Mail.

Într-o discuție cu revista HELLO!, autoarea Ingrid Seward, care tocmai a scris o carte despre viața monarhului, numită „My Mother and I”, a explicat că Charles ( 75 de ani) și-a îndemnat moștenitorul în vârstă de 42 de ani să se concentreze asupra îndatoririlor sale de tată până să urce pe tron.

„Charles a pus întotdeauna datoria față de monarhie pe primul loc pentru că asta a făcut și mama lui. Ceea ce Diana a decis că nu se va întâmpla”, a spus Seward. „Cred că Charles l-a încurajat pe William să petreacă mai mult timp cu familia și i-a spus, de asemenea: 'Nu vreau să-ți asumi nicio îndatorire regală până când nu va fi absolut necesar '”.

Ingrid a adăugat că acesta a fost modul regelui de a-i transmite: „Nu trebuie să faci asta, bucură-te și fii cu tânăra ta familie. Bucură-te de asta cât mai poți. Ai în față ani și ani de îndatoriri, ca rege, de îndeplinit” .

Charles „a crescut într-o lume izolată, am numit-o 'Planeta Windsor'”

În trecut, mai mulți experți regali au susținut că Charles a fost „mai apropiat de bunica sa, regina mamă” în copilărie, deoarece Elisabeta a II-a era, aflată la cârma unei monarhii, era în mare parte absentă, nu o figură care să-i ofere „mângâiere” într-o copilărie „aparent tristă”.

Vorbind pentru documentarul ITV „Charles: Our King”, în 2022, autoarea Catherine Mayer a spus: „A crescut într-o lume izolată, am numit-o 'Planeta Windsor'. Una care funcționează pe un set de reguli ușor diferite de cele de pe planeta Pământ. Arată și sună ca a nostră, dar ești foarte singur acolo”. „Eram foarte tânără când mama lui a devenit regină și legătura pe care a avut-o cu ea nu a fost niciodată pe atât de puternică pe cât ar fi putut să fie, deoarece ea avea o mulțime de obligații”.

Copiii locuiau la ultimul etaj al Palatului Buckingham pe vremea când în acea aripă era o creșă, iar regina își vizita copiii.

Între timp, regretata Diana, prințesa de Wales, a fost lăudată pentru natura ei, mama mereu prezentă.

„Trăiesc pentru fiii mei. Aș fi pierdută fără ei”, a spus ea odată. În noiembrie 1985, Diana mărturisea: „Cel mai important pentru mine este să fiu mamă și soție. Asta vreau. Fac tot posibilul să reușesc”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?