The State Funeral Of Queen Elizabeth II
Actualitate

Prinții William și Harry. Getty Images

Singura persoană care ar fi putut să-i ajute pe William și pe Harry să-și rezolve conflictele: „Ar fi fost cea mai mare dorință”

Despre tensiunile apărute între prinții Harry și William în ultimii ani s-a vorbit mult, chiar ducele de Sussex a făcut mai multe dezvăluiri în cartea pe care a lansat-o la începutul anului. Acum, însă, o fostă jurnalistă susține că singura persoană care ar fi putut să-i ajute să-și rezolve conflictele ar fi fost mama lor, regretata prințesă Diana.

Jennie Bond, fostă corespondentă a BBC, a susținut că prinții Harry, în vârstă de 38 de ani și William, în vârstă de 41 de ani, erau totul pentru prințesa Diana, care și-a pierdut viața în 1997, la Paris, în urma unui accident rutier.

HRH PRINCESS OF WALESWith her sons Left: HRH PRINCE WILLIAM and Right: HRH PRINCE HARRY at Smith's Lawn, WindsorUniversal Pictorial Press PhotoCRP 249523 28.06.1987 *** Local Caption *** .
Prințesa Diana și băieții ei, 1987 / Foto: Profimedia

Citește și: Un fost soldat face dezvăluiri despre prințul Harry. Ar fi declanșat accidental alarma la palat, fiind în stare de ebrietate, în 2012

„Diana a fost o mamă devotată, iar cei doi băieți ai ei erau totul pentru ea”, a explicat Bond pentru OK! Magazine, ediția din UK, potrivit nypost.com

„Sunt convinsă că cea mai mare dorință a ei ar fi fost ca cei doi să se îmbrățișeze și să găsească o soluție pentru a-și rezolva conflictele”, a mai spus fosta jurnalistă, care a adăugat: „Dacă ar exista cineva care să-i ajute să revină la sentimente mai bune, atunci aceasta ar fi fost cu siguranță Diana”.

Citește și: Prințul Harry se teme că cel puțin unul dintre nepoții lui va ajunge ca el, rezerva: ”Mă doare!”

Harry l-a acuzat pe prinţul William că a ţipat la el

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au formulat noi critici la adresa familiei regale britanice în ultimele episoade ale unui serial documentar, lansate la începutul lunii ianuarie, în care prinţul William a fost acuzat, printre altele, că a făcut parte din atacurile comise de mass-media asupra cuplului princiar, informează Reuters.

Prinţul William, devenit între timp moştenitorul tronului, ar fi ţipat la fratele lui mai mic atunci când acesta l-a informat despre intenţia lui de a renunţa la îndatoririle regale în urmă cu aproape trei ani, a dezvăluit Harry, care crede totodată şi că presa este vinovată pentru un avort spontan al soţiei sale.

Citește și: Bona copiilor lui Kate Middleton nu are voie să folosească acest cuvânt în fața celor mici. Ce reguli trebuie să respecte femeia

În primele episoade ale documentarului, lansate săptămâna trecută, membrii familiei regale au "scăpat" relativ nevătămaţi de dezvăluirile cuplului Harry-Meghan. Însă în ultimele trei episoade, Harry şi-a acuzat rudele că nu au prevenit apariţia unor articole negative în presă şi că, de fapt, le-ar fi încurajat în mod activ.

"Este un joc murdar. Există scurgere de informaţii către presă, dar există şi plantare de informaţii în presă. Aşadar, dacă echipa de comunicare vrea să elimine un articol negativ despre angajatorul ei, ea poate să dea la schimb informaţii despre angajatorul unei alte echipe de comunicare", a declarat prinţul Harry, arată Agerpres.

The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK - 19 Sep 2022

Harry a mai spus că el şi fratele său mai mare, William, au văzut ceea ce se întâmpla în biroul tatălui lor, regele Charles, şi s-ar fi pus de acord cu mai multă vreme în urmă să nu procedeze niciodată astfel.

"Aş fi preferat să fiu distrus mai degrabă în presă decât să fac acest joc, să practic acest business al schimbului de informaţii. Să văd că biroul fratelui meu copiază exact acel lucru pe care noi doi ne-am promis că nu îl vom face niciodată, a fost ceva sfâşietor", a declarat prinţul Harry.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri