Singurii nonupleți din lume au ajuns acasă la 19 luni de la naștere
Actualitate

Singurii nonupleți din lume au ajuns acasă la 19 luni de la naștere/ Profimedia Images

Singurii nonupleți din lume au ajuns acasă la 19 luni de la naștere. Copiii au fost sub supraveghere medicală: ”Sunt o binecuvântare!”

Halima Cissé, o femeie în vârstă de 27 de ani, a uimit o lume întreagă după ce a născut nouă copii, aceștia fiind singurii nonupleți din lume. Aproape doi ani mai târziu, însă, după ce au stat sub supraveghere medicală permanentă, micuții au ajuns, în sfârșit, acasă.

Halima Cissé și soțul ei, Abdelkader Arby, au devenit părinții a nouă copii, cinci fetițe și patru băieți, anul trecut, în luna mai. Aceștia au doborât recordul mondial Guiness pentru cei mai mulți copii veniți pe lume după o singură naștere, rămași în viață, iar acum, după 19 luni petrecute în Maroc, unde au fost sub supraveghere medicală, aceștia s-au întors acasă, în Mali.

Citește și: Kate Middleton, preferata micuților. Prințesa a petrecut câteva ore cu mai mulți copii ucraineni: i-a ținut în brațe și a colorat cu ei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înainte a naște, mama, Halima Cissé, acum în vârstă de 27 de ani, a fost dusă cu avionul în Maroc pentru îngrijiri de specialitate. În tot acest timp, ea și copilașii ei au locuit în Casablanca, cu asistență medicală non-stop, potrivit revistei People.

”Am trecut prin multe, dar Allah ne-a ajutat, ne-a binecuvântat, am avut grijă de ei, iar acum i-am adus acasă.”, a povestit tatăl copiilor, conform sursei citate. 

Fetele - care se numesc Kadidia, Fatouma, Hawa, Adama și Oumou - și băieții - numiți Mohammed VI, Oumar, Elhadji și Bah - au cântărit la naștere între 500 de grame și 1 kilogram , a declarat prof. Youssef Alaoui, director medical al clinicii în care s-au născut. Totodată, la început, medicii credeau că femeia va naște șapte copii, așa că a fost surpriză uriașă să descopere că mai sunt doi.

Cum a ajuns o femeie, mama a doi copii, să fie diagnosticată cu cancer mamar după ce și-a mărit bustul: ”Am avut noroc!”

Tatăl copiilor, Abdelkader Arby, a vorbit despre cum se descurcă cu micuții, dezvăluind că fiecare are o personalitate unică.

”Toți au personalități diferite. Unii sunt tăcuți, în timp ce alții fac mai mult zgomot și plâng mult. Unii vor să fie luați în brațe tot timpul. Sunt foarte diferiți, ceea ce este absolut normal normal", a dezvăluit bărbatul la prima aniversare a copiilor.

Etichete: copii , bebelusi , nonupleți

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri