Closeup,Of,Pink,Badge,Ribbon,On,Woman,Chest,To,Support
Actualitate

Cum a ajuns o femeie, mama a doi copii, să fie diagnosticată cu cancer mamar după ce și-a mărit bustul ”Am avut noroc!” / Shutterstock

Cum a ajuns o femeie, mama a doi copii, să fie diagnosticată cu cancer mamar după ce și-a mărit bustul: ”Am avut noroc!”

O femeie în vârstă de 55 de ani, mama a doi copii, a dezvăluit că intervenția de mărire a sânilor i-a salvat, practic, viața, căci la scurt timp a descoprit un nodul ce s-a dovedit a fi cancer.

În vârstă de 55 de ani, Rebecca Craggs, din Birmingham, Anglia, a ales să se lase pe mâinile esteticienilor pentru a-și mări sânii anul trecut, în luna octombrie. Câteva zile mai târziu, în timp ce își dădea jos bandajele, ea a simțit un nodul la sânul drept.

Citește și: Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancer. Ce decizie a luat actrița: ”Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea!”

Ulterior, în urma investigațiilor, aceasta a fost diagnosticată cu carcinom lobular invaziv al sânului, boală aflată în stadiul doi. Din fericire, însă, tumorile nu s-au extins.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeia a fost supusă unei intervenții pentru extirparea tumorii, iar ulterior a făcut trei săptămâni de radioterapie. Acum, însă, ea susține că simte că este foarte norocoasă, întrucât cel mai probabil n-ar fi descoperit boala într-un stadiu incipient, dacă nu ar fi decis să se opereze.

Citește și: A aflat că are cancer ovarian, la doar zece zile după ce medicul i-a spus că simptomele sunt normale pentru “femeile de vârsta ei”

”Contez pe norocul meu, pentru decizia de a-mi mări sânii. Practic implanturile au împins acel nodul. Mă simt binecuvântată. Cu siguranță nu l-aș fi simțit dacă n-ași fi făcut acea operație. Practic mi-a salvat viața, a împiedicat boala să evolueze, să se răspândească tumorile la plămâni, ficat sau alte organe.”, a mai povestit femeia, potrivit Daily Mail.

Totodată, acum, femeia a decis să-și spună povestea pentru a atrage un semnal de alarmă. Mai exact, ea le recomandă reprezentantelor sexului frumos să-și palpeze sânii periodic și să meargă la mamografiile anuale, căci este mult mai bine să previi decât să ajungi la spital prea târziu.

Etichete: femeie , cancer , implanturi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?