meghan markle sora
Actualitate

Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle, noi acuzații la adresa ducesei / Foto: Profimedia

Sora lui Meghan Markle e decisă să o dea în judecată pe ducesă: "A făcut orice ca să reducă la tăcere această familie"

Meghan Markle are numai probleme cu familia ei. Sora ei din partea tatălui, Samantha, o acuză pe ducesa de Sussex de defăimare și încălcare a intimității. Ce a deranjat-o atât de tare pe Samantha? Dezvăluirile din cartea "Finding Freedom", la care a colaborat și Meghan, după cum a recunoscut recent.

Samantha Markle o acuză pe sora ei că le-a oferit informații false despre ea autorilor biografiei neoficiale a ducilor de Sussex, "Finding Freedom", fiind decisă să o dea în judecată pe fosta actriță atât în SUA, cât și în Marea Britanie, scrie Mirror.

Citește și: Sora vitregă a lui Meghan Markle, un nou atac la adresa ducesei de Sussex: ”Cred că totul se va termina cu un divorț!”

sora vitregă a lui Meghan Markle

Recent, a fost dezvăluit faptul că Meghan Markle a colaborat cu autorii cărții, deși inițial negase acest lucru. Fostul ei secretar de presă, Jason Knauf a făcut publice câteva e-mailuri trimise de ducesa, în care îi cerea ca anumite informații să ajungă la Omid Scobie și Carolyn Durand, autorii "Finding Freedom". Aceasta a scris la persoana a treia următoarele: "După ce Meghan a început o relație cu Harry, Samantha și-a schimbat numele înapoi în Markle și a început să creeze tot felul de povești pe care să le vândă presei. Ea a pierdut custodia tuturor celor trei copii făcuți cu bărbați diferiți". În plus, Meghan a adăugat că nu a mai ținut legătura nici cu Samantha, dar nici cu fratele ei vitreg, Thomas.

Citește și: Cum se distra Meghan Markle în pauzele de filmare de la ”Suits”. Imaginea postată de colegul ei a făcut furori pe internet

Meghan nu a mai vorbit cu Samantha din momentul în care l-a întâlnit pe prințul Harry, în 2016. "Motto-ul ei a fost să facă orice pentru ca această familie să fie redusă la tăcere. E oribil. Nu am pierdut niciodată custodia copiilor. A spus că mi-am schimbat numele când ea l-a întâlnit pe Harry, dar am împărtășit documentele care atestă asta cu mult înainte. Am avut o viață de familie normală, dar ea a vrut să pară că suntem separați și înstrăinați pentru a ne discredita, ca un motiv să ne țină pe toți departe de nuntă", a declarat Samantha despre Meghan, pentru sursa citată anterior.

Meghan Markle a recunoscut că a fost implicată în redactarea cărții "Finding Freedom"

În mărturia scrisă oferită instanţei, Meghan a recunoscut că a fost implicată în redactarea cărţii - ceea ce ea şi soţul ei au negat întotdeauna până atunci - şi şi-a cerut scuze că a indus în eroare Curtea pentru că nu a precizat acest aspect în primă instanţă.

„Recunosc că dl Knauf a furnizat informaţii autorilor şi că a făcut acest lucru cu acordul meu”, a explicat ea, adăugând că totuşi „amploarea informaţiilor pe care el le-a oferit nu i-a fost cunoscută”.

„Îmi cer scuze instanţei pentru că nu mi-am amintit aceste schimburi la momentul respectiv”, a continuat ducesa.

Meghan Markle a susţinut însă că informaţiile oferite autorilor biografiei sunt „de departe informaţii personale foarte detaliate” publicate de Mail on Sunday.

Citește și: Meghan Markle, spectaculoasă într-o rochie demnă de gala Oscar, la un eveniment în New York. A strălucit la brațul prințului Harry

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri