sora vitregă a lui Meghan Markle
Divertisment

Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle, un nou atac la adresa acesteia

Sora vitregă a lui Meghan Markle, un nou atac la adresa ducesei de Sussex: ”Cred că totul se va termina cu un divorț!”

Meghan Markle a vorbit, în cadrul interviului pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey, despre relația complicată pe care o are atât cu tatăl ei, cât și cu Samantha, sora ei înstrăinată. Acum, aceasta a reacționat și a declarat că fosta ducesă de Sussex va divorța de prințul Harry.

Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle, a lansat un atac dur la adresa acesteia și a declarat că va divorța de prințul Harry.

Citește și: Prințul William, prima reacție după acuzațiile lansate de Meghan Markle și prințul Harry: ”Nu suntem o familie rasistă!”

”Cred că totul se va termina cu un divorț dacă nu vor primi consiliere și nu vor învăța să fie sinceri și să le ceară scuze tuturor celor pe care i-au rănit în urma interviului pe care l-au acordat”, a declarat Samantha, potrivit TMZ.

”Serios, nimic din ce au declarat nu a fost adevărat, iar daunele aduse familiei regale au fost masive.”, a mai declarat ea.

The Queen Attends A Service At Westminster Abbey Marking The Centenary Of WW1 Armistice
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 11: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend a service marking the centenary of WW1 armistice at Westminster Abbey on November 11, 2018 in London, England. The armistice ending the First World War between the Allies and Germany was signed at Compiègne, France on eleventh hour of the eleventh day of the eleventh month - 11am on the 11th November 1918. This day is commemorated as Remembrance Day with special attention being paid for this year’s centenary. (Photo by Leon Neal/Getty Images)

Mai mult de atât, în ceea ce-l privește pe prințul Harry, ea a declarat: ”Poate că deja a început să disece spusele ei din cadrul interviului. N-are 12 ani. Ce bărbat ar fi fericit sau s-ar simți confortabil cu asta? Cred că un minut mai târziu, el a început să-i pună întrebări, să-i spună să se oprească. Cred că lucrurile vor deveni urâte dacă nu vor face consiliere.”

În interviul pe care i l-a acordat lui Oprah Winfrey, Meghan Markle a vorbit și despre relația pe care o are cu Samantha, sora ei vitregă, mărturisind că n-a mai vorbit cu ea de foarte mulți ani.

Cred că ar fi foarte greu să spui totul atunci când nu mă cunoști. Aceasta este o situație foarte diferită de cea cu tatăl meu – când vorbești despre trădare, trădarea vine de la cineva cu care ai o relație, nu? Nu mă simt confortabil să vorbesc despre oameni pe care chiar nu îi cunosc”, a continuat ea.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, primul pas de împăcare cu Meghan Markle și prințul Harry după interviul exploziv. Ce se va întâmpla în curând

”Ultima oară când am văzut-o pe Samantha a fost aproximativ acum 19 ani și, înainte de aceasta, cu 10 ani în urmă”, a spus Meghan, continuând: ”Și-a schimbat numele de familie înapoi în Markle, cred că asta după ce am început să mă întâlnesc cu Harry. Deci, cred că asta spune destul de multe.”, a mai adăugat ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri