rona hartner si fiica ei
Actualitate

Rona Hartner și fiica ei, Rita Sumalya / Foto: Facebook

Sora Ronei Hartner rupe tăcerea. Fiica artistei nu merge la mormânt din cauza tatălui ei: „Nu poate să iasă fără semnătură”

Rinda, sora regretatei Rona Hartner, a adus mai multe acuzații la adresa lui Rocco Sedano, primul soț al artistei. Potrivit spuselor sale, actorul ar împiedica-o pe fiica Ronei, Rita Sumalya, să viziteze mormântul mamei sale, chiar dacă aceasta și-a exprimat dorința în acest sens.

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum pe 1 decembrie 2023, de Ziua Națională a României, lăsând în urmă o fiică îndurerată. Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani, a fost alături de artistă până în ultimul moment și se află acum în Franța, locuind cu tatăl ei, Rocco Sedano. Se pare că rudele Ronei Hartner și actorul se află într-o dispută pentru custodia adolescentei.

Citește și: Sora Ronei Hartner, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața actriței: „Îmi spunea că se va mărita cu Dumnezeu!”

Într-o intervenție în emisiunea „Exclusiv VIP”, prezentată de Cristi Brancu, Rinda Hartner a susținut că fiica Ronei Hartner este împiedicată să meargă la mormânt de către tatăl ei. Sora artistei afirmă că Sumalya, fiica Ronei, suferă enorm după pierderea mamei sale. 

„I-a fost greu… (…) Este foarte greu, pentru că își dă seama că mama ei nu mai vine. Se simte bine cu mama, care o acompaniază cât poate, dar se știe că nimeni nu poate înlocui o mamă”, a spus Rinda Hartner în emisiunea TV.

Citește și: Ce spune sora Ronei Hartner după ce fostul soț al actriței a spus că vrea să se ocupe de fiica lui: „Vrea să o îndepărteze de familie”

De asemenea, sora Ronei a făcut un scurt comentariu referitor la relația dintre Sumalya și tatăl ei, Rocco Sedano. Potrivit acesteia, actorul nu i-ar permite adolescentei să vină în România, la mormântul mamei ei, deși și-a exprimat această dorință. Fiica regretatei artistei se află în custodia tatălui și are nevoie de semnătura lui pentru a călători în afara țării.

„Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani. Unul de decor. Un tata e tată când e lângă copil toți anii, nu începând cu 15 ani… Lupul își schimbă blana, dar năravul nu. Continuăm… Fata e bine, cu mama. Singura chestie care e mai dificilă e că fata ar vrea să vină în țară la mormântul mamei ei, dar nu poate să iasă fără semnătura lui. Tatăl nu dă semnătura. Până una- alta, fata e bine și asta e cel mai important”, a adăugat sora Ronei Hartner.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?