kim de klop, femeie pilot
Actualitate

Kim de Klop a devenit pilot la 21 de ani. / Foto: Instagram

Povestea blondei care pilotează avioane de la 21 de ani. E star pe Instagram și și-a început cariera în România

O pagină de Instagram făcută pentru a-i ține la curent pe cei apropiați cu călătoriile ei în jurul lumii, la bordul avioanelor pe care le pilotează, a devenit urmărită de peste 117.000 de oameni. Povestea lui Kim a apărut în publicațiile din toată lumea, inclusiv în tabloidul Daily Mail, însă nu mulți știu că zborurile ei ca pilot profesionist au început în România.

La 21 de ani, belgianca Kim De Klop se angaja la o companie aviatică din România, unde a pilotat avioane Boeing 737, iar astăzi, șase ani mai târziu a ajuns să manevreze avioane imense de pasageri sau de marfă, cu încărcături uriașe, care ajung în SUA sau China.

Citește și: E mereu confundată cu fiica sa! O femeie de 44 de ani arată de parcă a câștigat loteria genetică

kim de klop, femeie pilot

De multe ori, pasagerii o întreabă dacă este stewardesă și au marea surpriză să afle că este chiar copilotul. "Sunt mândră să fiu printre cele 5% femei care zboară în jurul lumii", spune Kim, care a dezvăluit și că și-a dorit să fie pilot de la 19 ani, vârstă la care s-a și apucat să-și urmeze visul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

A petrecut doi ani în România, unde a învățat toate tainele pilotajului și unde a și lucrat până acum patru ani, când s-a mutat la o altă companie aviatică, și-a întâlnit și marea iubire și s-a relocat în Alicante, Spania, unde și-a cumpărat și o casă.

Din acel moment, vreme de doi ani, Kim De Klop făcea curse regulate între Alicante și țările scandinave, 10 zile pe lună, însă de când Covid a lovit, aceasta a decis să facă o schimbare în carieră, așa că s-a angajat pe avioane de marfă, care fac curse lungi.

Citește și: O femeie susține că este sora vitregă a lui Elon Musk: ”Mama a dezvăluit secretul când se afla pe patul de moarte!”

Așa a ajuns frumoasa blondă în orașe precum New York, Atlanta și chiar Wuhan. Nu ratează să facă poze în cele mai frumoase locuri în care ajunge, așa că Instagramul ei a devenit foarte asemănător cu al unei influencerițe de călătorii. Mai mult, a pus mâna și pe un contract de sponsorizare cu o companie de ceasuri, ce o plătește pentru a fotografia produsele sale în toate colțurile lumii.

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri