Rona Hartner
Actualitate

Rona Hartner / Facebook

Starea Ronei Hartner s-a înrăutățit. Sora ei: „Vă scriu să vă cer gânduri bune pentru Rona care își trăiește ultimele clipe!”

Starea de sănătate a Ronei Hartner s-a înrăutățit în ultimele zile, iar sora ei, Rinda, a făcut public un mesaj sfâșietor, prin care a anunțat că actrița „își trăiește ultimele clipe”.

La o săptămână de când actrița dezvăluia că i s-au extins metastazele, starea actriței s-a înrăutățit, potrivit declarațiilor făcute de sora ei, care le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea.

„Bună seara la toată lumea.

Sunt Rinda, sora Ronei.

Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe.

Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje în aceste clipe dificile, dar vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a fost mesajul postat de aceasta chiar pe contul personal al actriței.

Rona Hartner a dezvăluit că i s-au extins metastazele

Într-un interviu pentru Ciao, pe care l-a acordat în urmă cu opt zile, artista a mărturisit că a aflat la ultimul control că metastazele i s-au extins, fapt pentru care nu poate să-și facă niciun program pentru următoarea perioadă.

Citește și: Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Am tras ca un măgăruș. Nu a știut nimeni ce greutăți am!”

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că s-a extins… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a spus Rona Hartner, puțin îngândurată, potrivit sursei citate. 

Citește și: Rona Hartner, singură în lupta cu cancerul. Niciunul dintre foștii soți nu a contactat-o: „Unele uși se închid pe viață!”

Rona Harner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat în 2019. A reușit să învingă boala, dar aceasta a recidivat anul acesta, fiind diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el”, spunea artista recent.

Rona Hartner declara că a învins boala 

La sfârșitul lunii septembrie, artista a intrat în direct, prin apel video, la emisiunea lui Cristi Brancu. Cu zâmbetul pe buze și curajoasă, artista s-a arătat încrezătoare în viitor, mai ales că veștile erau bune.

"Boala răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care nu au niciun efect secundar asupra mea. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat, am un tonus extraordinar. Acest medicament a dat înapoi metastazele, aproape au dispărut și acum merg pe panta bună. Cred că într-o lună opresc tratamentul fără să-mi fi pierdut părul, fără pete pe față, fără nimic. Toți doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul. Am fost cu copilul meu să-mi fac testamentul, să-i las totul. A fost groaznic pentru noi. Am rugat pe toată lumea să se roage pentru mine. Sunt vie și nu era prevăzut, chiar e un miracol", a spus Rona la emisiunea de la Prima Tv.

Citește și: Rona Hartner, noi informații de la medici, după ce a aflat că are cancer: “Nu mai am voie să conduc din cauza metastazelor la creier”

Rona Hartner a fost paralizată o perioadă, din cauza metastazelor la creier

"Fratele și sora mea s-au urcat în avion și au venit acasă, mama mea stă cu mine o perioadă nedeterminată și pentru ea cred că e cel mai greu. M-a văzut când am avut toată partea stângă a corpului paralizată din cauza unei metastaze pe creier și mă vedea cum urlu că nu puteam să mă dau jos din pat. Parcă aveam 185 de ani. Iar acum mă vede că mă duc la sport. Schimbările sunt foarte rapide și dificil de înțeles. Aparținătorii sunt oameni-victimă. Nu pot să arate cât de mult suferă, iar tu, care ai cancer, nu vrei să fii victimă, nu vrei să te vaiți. E o situație dificilă, toată lumea se zbate să reziste. A fost greu, mi-am cumpărat și loc de veci. Perioada următoare e puțin ciudățică. Trebuie să anulez concertele în continuare, pentru că nu am rezistență fizică. Obosesc după o piesă-două. Oncologul meu insistă să fac mult sport pentru a-mi recăpăta capacitatea pulmonară", mai declara artista de 50 de ani, fără să renunțe la zâmbetul larg de pe buze.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?