Rona Hartner
Actualitate

Rona Hartner / Facebook

Rona Hartner, singură în lupta cu cancerul. Niciunul dintre foștii soți nu a contactat-o: „Unele uși se închid pe viață!”

Rona Hartner trece prin momente extrem de dificile de când a fost diagnosticată cu cancer, iar alături are doar familia, întrucât niciunul dintre foștii soți nu a luat legătura cu ea.

Rona Hartner a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, că a fost diagnosticată din nou cu cancer, iar de atunci a pornit o luptă contracronometru pentru viața ei.

Aflată în Franța, acolo unde urmează un tratament, actrița a mărturisit că îi este alături doar familia, adică pe fiica și pe mama ei, care a venit din Canada pentru a-i fi alături. Niciunul dintre soții ei, însă, nu i-au scris.

Citește și: Rona Hartner, diagnosticată cu cancer în stadiul patru: "Am o stare de oboseală permanentă". A mai învins o dată boala

Artista fost căsătorită cu dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl fetiței ei, Rita, apoi a fost căsătorită pentru scurt timp cu francezul Herve Camilleri, însă niciunul dintre ei nu au căutat-o după ce a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

„Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a declarat Rona Hartner pentru playtech.ro.

Citește și: Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Am tras ca un măgăruș. Nu a știut nimeni ce greutăți am!”

Rona Hartner a vorbit despre cum se simte în prezent

Zilele trecute, Rona Hartner a intrat în direct, prin apel video, la emisiunea lui Cristi Brancu. Cu zâmbetul pe buze și curajoasă, artista s-a arătat încrezătoare în viitor, mai ales că veștile sunt mai bune.

"Boala răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care nu au niciun efect secundar asupra mea. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat, am un tonus extraordinar. Acest medicament a dat înapoi metastazele, aproape au dispărut și acum merg pe panta bună. Cred că într-o lună opresc tratamentul fără să-mi fi pierdut părul, fără pete pe față, fără nimic. Toți doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul. Am fost cu copilul meu să-mi fac testamentul, să-i las totul. A fost groaznic pentru noi. Am rugat pe toată lumea să se roage pentru mine. Sunt vie și nu era prevăzut, chiar e un miracol", a spus Rona la emisiunea de la Prima Tv.

A mai avut cancer în 2019

În 2019, Rona a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat, dar a reușit să treacă peste boală și să se întoarcă pe scenă. Acum, maladia a recidivat într-o altă parte a corpului, la plămâni. Actriță și cântăreață apreciată mai ales în Franța, Rona se luptă acum cu un cancer la plămâni în stadiul patru, care are deja și metastaze.

Citește și: Rona Hartner, noi informații de la medici, după ce a aflat că are cancer: “Nu mai am voie să conduc din cauza metastazelor la creier”

Etichete: cancer , boala , soți , rona hartner

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri