Maci Currin
Actualitate

Maci Currin, tânăra cu cele mai lungi picioare din lume / Foto: Profimedia

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Are 208 cm înălțime și e femeia cu cele mai lungi picioare din lume, așa că Maci Currin are parte de obstacole și provocări pe care femeile cu înălțime medie nu le au. De la viața amoroasă la chestiuni mai practice, precum cumpărăturile, unele lucruri obișnuite îi devin aproape imposibile.

O tânără din Texas, în vârstă de 21 de ani, a povestit despre dezavantajele de a fi atât de înaltă. Are cele mai lungi picioare din lume, de 132 cm, deținând recordul la acest capitol. Deși se poate mândri cu această "performanță", Maci spune că este supusă comentariilor urâte venite din partea străinilor, dar că se confruntă și cu dificultăți în a-și găsi un partener sau chiar și pantalonii potriviți. "Dacă cineva aruncă cu ură, face asta pentru că nu înțelege. Sunt poreclită cu numele unor personaje din filme de groază, precum Slenderman ", a spus Currin într-un interviu pentru Jam Press, citat de New York Post.

Citește și: Înaltă, tonifiată și cu forme parcă sculptate, Irina Shayk e perfecțiunea în persoană. Selfie-uri în costum de baie din vacanță

Maci Currin
Maci Currin, tânăra cu cele mai lungi picioare din lume / Foto: Profimedia

Bărbații cu care iese la întâlniri femeia cu cele mai lungi picioare din lume se simt stânjeniți să fie văzuți cu ea

Femeia postează clipuri pe TikTok, unde oamenii îi lasă și comentarii urâte. Cu toate acestea, nu doar cei care nu o cunosc o tratează crud. Când merge la câte o întâlnire, e mereu mai înaltă decât partenerii ei, iar unii dintre ei se simt stânjeniți de acest aspect și chiar rușinați să fie văzuți cu ea, fiind și foarte reticenți să o sărute în public. 

Găsirea hainelor potrivite este o altă provocare pentru Maci. Să găsească pantaloni lungi e o misiune imposibilă, așa că trebuie să-i facă pe comandă și să scoată din buzunar în jur de 250 de dolari pentru o singură pereche de blugi. "Acum am doar două perechi de blugi care mi se potrivesc bine", a recunoscut fata.

Citește și: Amal Clooney și-a arătat picioarele interminabile, în pantaloni scurți. Soția lui George Clooney, într-o ținută perfectă de vară

"În copilărie mi-am urât înălțimea pentru că era singurul aspect pentru care copiii mă tachinau. Avantajul meu este că nu mai e nimeni ca mine. Sunt unică", a adăugat Maci Currin, care vrea să le încurajeze pe alte femei care se simt defavorizate de înălțimea lor să se simtă bine în pielea lor.

Etichete: picioare , maci currin

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri