Gary și Almeda
Actualitate

Gary și Almeda / Instagram

Tânărul care s-a căsătorit cu mama prietenului său mort, mesaj emoționant: „Ești iubirea mea!” Ea a împlinit 80 de ani

Diferența de vârstă nu poate sta în calea iubirii, iar acest lucru este dovedit de Gary Hardwick, în vârstă de 26 de ani, care este în continuare îndrăgostit de soția sa, Almeda, în vârstă de 80 de ani.

Garry era doar un adolescent atunci când s-a căsătorit cu Almeda, în urmă cu aproape zece ani,  la câteva săptămâni după ce a cunoscut-o la funeraliile fiului ei, care tânărului îi era prieten bun. În ciuda faptului că diferența de vârstă dintre ei este de 57 de ani, aceștia s-au îndrăgostit iremediabil, iar acum tânărul a făcut public un mesaj emoționant dedicat soției sale, care tocmai și-a sărbătorit ziua de naștere.

Almeda și Gary

Citește și: O bunică de 50 de ani vrea să se căsătorească cu un puști de 22 de ani: ”Nu voi lăsa diferența de vârstă să stea în calea fericirii!

Deși au fost criticați dur și mulți le-au spus că relația lor nu va funcționa, Gary și Almeda sunt mai fericiți ca niciodată.

„La mulți ani celei mai minunate soții din lume. Astăzi nu este doar ziua ta, astăzi este despre celebrarea nașterii unei femei atât de minunate, o femeie adevărată, cu o inimă de aur. Sunt cel mai norocos soț să mă trezesc în fiecare zi lângă tine. Mă faci cel mai fericit bărbat din lume și îmi doresc să reușesc să te fac fericită”, a scris tânărul de 26 de ani pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cele mai fericite momente sunt cele pe care le împărtășesc cu tine. Sper să ai o zi minunată și să te bucuri de toate surprizele pe care ți le-am pregătit”, a mai scris tânărul, care i-a pregătit soției sale și niște somon infuzat cu vin.

Citește și: O tânără de 29 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat care are aceeași vârstă ca mama ei: ”Diferența de 20 de ani e normală pentru noi!”

Gary avea doar 17 ani atunci când s-a căsătorit cu Almeda, în cadrul unei ceremonii restrânse, care a costat doar 200 de dolari. Se întâmpla după două săptămâni de când cei doi s-au cunoscut pentru prima dată la funeraliile fiului ei.

În ciuda faptului că au stârnit comentarii dure, Almeda a insistat că relația lor este reală, că se iubesc la nebunie, iar Gary este un bărbat matur.

În ceea ce privește viața intimă, Gary spunea: „Prima dată când am făcut dragoste a fost în noaptea nunții. A fost o experiență minunată. A fost o conexiune uimitoare. Este o iubită minunată!

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri