Tatăl cântăreței Sarah Harding, declarații sfâșietoare la trei luni de la moartea ei_ ”Ne lipsește m
Actualitate

Tatăl cântăreței Sarah Harding, declarații sfâșietoare la trei luni de la moartea ei: ”Ne lipsește mult!” Artista a murit la 39 de ani / Instagram, Getty Images

Tatăl cântăreței Sarah Harding, declarații sfâșietoare la trei luni de la moartea ei: ”Ne lipsește mult!” Artista a murit la 39 de ani

Au trecut câteva luni de când Sarah Harding, solista de la ”Girls Aloud”, s-a stins din viață în urma unei lupte cu un cancer mamar, la doar 39 de ani, iar acum tatăl artistei a rupt tăcerea, vorbind pentru prima dată despre fiica lui după moartea ei. 

John Hardman, care a fost membru al trupei ”Sunfighter” în anii 1970, a făcut publică o fotografie cu fiica lui pe Instagram și a vorbit despre ea. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sarah și tatăl ei nu au avut o relație bună timp de 20 de ani, după ce el și mama ei, Marie, s-au despărțit în anii 2000. Acum, însă, el a dezvăluit că înainte ca Sarah să moară, ei s-au apropiat.

Sarah Harding, cântăreața care a murit la 39 de ani, s-a stins cu o dorință neîmplinită. S-a luptat 15 luni cu un cancer agresiv

”În memoria frumoasei mele fiice Sarah Harding. Sărbătoresc momentele pe care le-am avut împreună înainte și în timp ce a luptat cu cancerul. Ne lipsește mult și le mulțumim fanilor ei pentru dragostea și bunătatea de care au dat dovadă.”, a scris acesta pe Instagram.

Citește și: Sarah Harding a murit la doar 39 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Care a fost ultima dorință a artistei

De-a lungul timpului, John a mărturisit că a încercat să ia legătura cu Sarah de câteva ori după ce s-a despărțit de mama ei, inclusiv după ce aceasta a devenit cunoscută ca membră a trupei Girls Aloud. De asemenea, el a povestit că l-a sunat pe managerul ei în 20012, însă ea nu l-a sunat înapoi, motivul fiind faptul că era supărată pe el pentru că a părăsit-o pe femeia care i-a dat viață pentru o altă tânără. 

Sarah Harding a anunțat că are cancer în august 2020

În 2020, în luna august, vedeta britanică Sarah Harding, membră a formației Girls Aloud, a dezvăluit că are cancer la sân în stadiu avansat.

Într-un mesaj postat pe Twitter ea a scris: ”Nu există o modalitate ușoară de a spune acest lucru și, de fapt, nici măcar nu simt că este adevărat când scriu asta, dar iată.

La începutul acestui an am fost diagnosticată cu cancer mamar și în urmă cu câteva săptămâni am primit vestea devastatoare că boala s-a răspândit și în alte părți ale corpului meu."

Citește și: Noi dezvăluiri despre Sarah Harding, cântăreața diagnosticată cu cancer. Ce plănuia să facă înainte de a afla că e bolnavă

Format din cinci fete, Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Tweedy şi Kimberley Walsh, Girls Aloud a cunoscut succesul timp de un deceniu până la despărţire, în 2013.

Melodia "Sound of the Underground" s-a clasat pe prima poziţie în topuri în Regatul Unit de Crăciun, în 2002, rămânând în fruntea clasamentelor timp de patru săptămâni. Alte trei cântece ale grupului, "I'll Stand By You" (2004), "Walk This Way vs Sugababes" (2007), şi "The Promise" (2008), s-au clasat în fruntea vânzărilor de single-uri în Marea Britanie. În total, grupul a vândut peste 4 milioane de albume.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri