Fiica lui David Hasselhoff s-a căsătorit
Actualitate

Fiica lui David Hasselhoff s-a căsătorit / Getty Images

Taylor, fiica lui David Hasselhoff, s-a căsătorit. Ea și soțul ei s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating

Taylor Ann Hasselhoff, fiica lui David Hasselhoff, actorul cunoscut pentru rolul din ”Baywatch”, s-a căsătorit.

În vârstă de de 32 de ani, tânăra s-a căsătorit cu logodnicul ei, Madison Fiore, în vârstă de 33 de ani, în cadrul unei ceremonii intime ce a avut loc la Ethereal Gardens din Escondido, California.

Taylor, care a apărut în ”The Rich Kids of Beverly Hills”, a rostit marele da în cadrul unei ceremonii la care au participat aproximativ 190 de persoane, potrivit jurnaliștilor de la People.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Hayley, fiica lui David Hasselhoff: Nu mi-am privit niciodată părinții ca pe „standardul de frumusețe al societății”

Mai mult de atât, aceasta a povestit că a fost foarte emoționată în ziua nunții.

”Cred că momentul în care am început să plâng a fost când l-am văzut pe tatăl meu, pentru că el este o figură importantă în viața mea. M-a susținut mereu, este foarte tandru și știu cât de mult își dorește să fiu fericită și sănătoasă”, a spus ea, potrivit publicației.

Tânăra este fiica cea mare a actorului din ”Baywatch”. Acesta mai are o fiică pe nume Hayley, din căsnicia cu Pamela Bach, de care s-a despărțit în 2006.

”A fost o onoare pentru mine să mă conducă la altar, să văd cât de fericit este să încep această călătorie”, a mai spus Taylor, care a ales să danseze pentru prima dată în calitate de soție pe melodia ”Can't Help Falling in Love With You”, ce a fost interpretată de o trupă.

Citește și: Cum a ajuns celebră fiica lui David Hasselhoff. Hayley, de la participarea la X Factor, la model plus-size

Potrivit sursei citate, Taylor și soțul ei, Madison, au ales să plece în luna de miere în Costa Rica. Aceștia s-au logodit în decembrie 2021, după ce s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri