Meghan Markle și prințul Harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry își trăiesc dragostea în SUA. / Foto: Profimedia

Tensiunea dintre prințul Harry și rudele sale, departe de a se domoli. Ele se tem de lansarea cărții de memorii: ”E o bombă cu ceas!”

Cartea de memorii pe care prințul Harry urmează să o lanseze în perioada următoare stârnește ”nervozitate” printre membrii familiei regale, potrivit unui fost jurnalist.

Tom Bower, fost jurnalist al BBC și autor al cărții ”Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”,  a declarat, în cadrul unui interviu pentru Page Six, că noua carte a ducelui de Sussex este o ”bombă cu ceas”.

Lansarea cărții de memorii a prințului Harry este așteptată de oameni din toate colțurile lumii, însă acesta mai are de lucrat la ea, întrucât regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la începutul lunii septembrie, motiv pentru care trebuie ducele de Sussex își dorește să modifice anumite capitole în care a vorbit despre regele Charles al II-lea, regina consoară și prințul William și Kate Middleton.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Kate Middleton și Meghan Markle n-au făcut pace la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Cele două n-ar fi vorbit deloc una cu alta

Bower susține, însă, că nu se știe ce se va întâmpla, căci Harry nu poate să modifice totul. 

”Ducii de Sussex își doresc să vândă cartea asta. Oare vor face dezvăluiri mai neplăcute despre membrii familiei regale? Nu știu, dar cred că vor exista mai multe materiale despre cum au fost refuzați, iar această întârziere le va oferi timpul necesar pentru a se hotărî ce vor să facă.”, a mai spus scriitorul. 

Citește și: Ce credea regina Elisabeta a II-a despre relația degradată dintre Meghan Markle și tatăl ei: "A încurajat-o să vorbească cu el"

Deși Harry și-ar dori, însă, să modifice anumite pasaje care îi pun într-o lumină nefavorabilă pe membrii familiei regale, Bower susține că e prea târziu pentru a se face corecturile de rigoare, în ciuda tuturor presiunilor care ar putea exista.

”Cred că toată lumea e conștientă că ducii de Sussex nu pot modifica această carte în niciun fel”, spune Bower legat de memoriile lui Harry.

Cartea de memorii a prințului Harry urma să fie lansată în luna noiembrie a acestui an, dar a fost amânată până anul viitor, deoarece se pare că prințul Harry și-ar dori să includă un capitol și despre funeraliile bunicii sale, regina Elisabeta, care a murit pe 8 septembrie, dar și să convingă editura și biograful său să schimbe pasaje.

Ba mai mult, unele voci vorbesc de faptul că regele Charles al III-lea va aștepta ca această carte să fie lansată, iar abia apoi va decide dacă cei doi copii ai ducilor de Sussex, Archie și Lilibet, vor primi titluri de prinț, respectiv prințesă. 

Meghan Markle a crezut că va deveni o Beyonce a Marii Britanii după căsătoria cu prințul Harry

Meghan Markle a crezut că va fi o adevărată ”Beyonce a Marii Britanii” după ce s-a căsătorit cu prințul Harry, însă la scurt timp, aceasta și-a dat seama că detestă regulile stricte impuse de familia regală, potrivit unor dezvăluiri făcute într-o carte ce va fi lansată în curând.

Surse apropiate ducesei de Sussex au dezvăluit, în cartea Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown, scrisă de Valentine Low, că aceasta și-a imaginat că va deveni Beyonce din Marea Britanie după ce se va căsători cu prințul Harry, nepotul îndrăgit al reginei Elisabeta a II-a. Ulterior, însă, respectarea protocoalelor și a regulilor stricte impuse de familia regală au făcut-o pe fosta actriță să se simtă neînțeleasă și nefericită, potrivit unor pasaje din carte ce au fost publicate de jurnaliștii de la Times. 

Prince Harry and Meghan Markle are seen arriving at Euston Station on a train from Manchester, having attended the One Young World summit
Prințul Harry și Meghan Markle, în Marea Britanie. Profimedia

Citește și: Un fost angajat al soției regelui Charles III face dezvăluiri despre ce fel de persoană este Camilla, regina consoartă

Totodată, în această carte se vorbește despre ”summit-ul de la Sandrigham”, care a avut loc la cinci zile după ce ducele și ducesa de Sussex au anunțat că vor renunța la îndatoririle regale. Atunci, regina Elisabeta a II-a i-a chemat pe toți membrii familiei pentru a pune la cale un plan pentru această decizie.

Inițial, discuțiile s-au purtat la Clarence House, inițial locuința prințul Charles, după care s-au mutat la Palatul Buckingham. Tot atunci, aceștia au luat în calcul cinci scenarii, printre care și ideea ca ei să aibă o lună de concediu în fiecare an pentru a se bucura de timpul liber, însă până la urmă aceștia au ales să renunțe complet la îndatoririle regale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri