meghan markle, regina camilla, kate middleton
Actualitate

Relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton nu s-a îmbunătățit cu ocazia funeraliilor reginei Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Kate Middleton și Meghan Markle n-au făcut pace la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Cele două n-ar fi vorbit deloc una cu alta

Nu de puține ori s-a vorbit despre o relație rece între Kate Middleton și Meghan Markle, iar cea mai recentă întâlnire dintre cele două, cea de la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, nu pare a fi adus vreo îmbunătățire pe acest plan.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu l-au adus pe fiul lor, Archie, la Balmoral. Regina s-a supărat cumplit

Ducesa de Sussex și prințul Harry nu au vrut să iasă în niciun fel în evidență la funeraliile Elisabetei a II-a, însă toți ochii au fost ațintiți asupra lor, fiind primul eveniment la care au participat alături de restul familiei regale, după mutarea lor în SUA, din 2020.

printul george, printesa charlotte, kate middleton, meghan markle
Prințul George și prințesa Charlotte, alături de mama lor și de Meghan Markle. / Foto: Getty Images
Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Mai multe surse au declarat pentru presa din Marea Britanie că Meghan Markle și noua prințesă de Wales nu ar fi stat deloc de vorbă și că "un semn de reapropiere între cele două cupluri a fost puțin probabil".

Citește și: Meghan Markle a crezut că va deveni o Beyonce a Marii Britanii după căsătoria cu prințul Harry. Când i s-a ”năruit” acest vis

Kate Middleton, stresată de situația cu Meghan și Harry

De când prințul Harry și soția sa au plecat din Marea Britanie și au ales o viață diferită în SUA, situația în Regat a devenit mai tensionată, iar relația rece dintre Harry și fratele său, prințul William, se răsfrânge și asupra celor din jur. Partea bună a acestei situații este că William și Kate au devenit și mai apropiați.

"Kate a fost foarte, foarte supărată. Tot ce se întâmplă cu Harry și Meghan a fost foarte stresant, însă i-a adus pe ea și William mai aproape unul de celălalt. A fost tristă pentru că l-a văzut pe William atât de supărat. Să-și vadă soțul așa distras a fost greu", a declarat un prieten de-al ducesei de Cambridge pentru People, acum un an.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri