meghan markle si regina elisabeta a II-a
Actualitate

Meghan Markle a primit sfaturi de la regina Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Ce credea regina Elisabeta a II-a despre relația degradată dintre Meghan Markle și tatăl ei: "A încurajat-o să vorbească cu el"

Meghan Markle a primit sfaturi prețioase de la regina Elisabeta a II-a, a fost dezvăluit acum într-o nouă carte. Ducesa de Sussex și regretata suverană care s-a stins acum mai puțin de o lună au avut o discuție legată de relația lui Meghan cu tatăl ei, Thomas Markle.

"Regina a observat cât de degradată era legătura dintre Meghan și tatăl ei și a vorbit cu ea despre asta, încercând să o încurajeze să vorbească cu tatăl ei", a scris expertul regal Katie Nicholl în noua ei carte, "The New Royals".

Citește și: Meghan Markle, acuzată de tatăl ei că a mințit în interviul acordat lui Oprah:”S-a schimbat. Nu mai e fiica pe care o știam!”

O sursă regală i-a spus lui Nicholl că regretatul monarh a simțit că "toată treaba a fost tratată destul de prost cu Thomas Markle și dacă ar fi fost făcută într-un alt mod, ar fi ieșit mai bine". Mai mult, Elisabeta a II-a a considerat că nepotul ei, Harry, a greșit că nu a mers să-și cunoască socrul.

meghan markle si tatal ei
Meghan Markle și tatăl ei, Thomas, în vremuri mai bune. / Foto: Profimedia

În 2018, Thomas Markle urma să-și conducă fiica la altar la nunta cu prințul Harry, dar nu a mai participat deloc la ceremonie. După ceva vreme a recunoscut că el le-a dat un pont fotografilor pentru a-l poza în timp ce-și cumpăra costum pentru nuntă, notează Page Six, deși fiica și ginerele lui l-au rugat să se ferească de presă.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

Relația dintre Meghan și părintele ei s-a degradat din ce în ce mai tare, fosta actriță acuzându-l că a dat în mod intenționat presei o scrisoare pe care ea i-o trimisese după nuntă, în care-l implora să nu mai exploateze relația cu soțul ei și să nu o mai rănească. De atunci, lucrurile au mers din rău în mai rău, iar în prezent, cei doi nu mai au nicio legătură.

Citește și: Meghan Markle, adevărul despre relația cu tatăl ei: ”M-a mințit. E greu să trec peste asta!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri