Thomas Markle o amenință pe Meghan cu tribunalul
Actualitate

Thomas Markle o amenință pe Meghan cu tribunalul / Getty Images, Profimedia Images

Thomas, tatăl lui Meghan Markle, din nou în spital. Bărbatul ar fi suferit un accident vascular major

Thomas, tatăl lui Meghan Markle, a ajuns la spital luni seară, după ce a suferit un accident vascular, scrie Daily Mail. Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 77 de ani și-a pierdut și vocea, astfel că acesta n-a putut să comunice cu paramedicii pentru a le spune ce simptome are și a fost nevoit să scrie totul pe o hârtie. 

Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, se afla în Tijuana, Mexico, când a început să se simtă rău. Acesta a primit îngrijiri într-o ambulanță, după cum se poate observa într-un videoclip ajuns pe rețelele sociale, în cadrul căruia apare cu o mască de oxigen pe față. Ulterior, el a fost transportat la un spital din Chula Vista, California, care se află la doar câteva ore distanță de locuința lui Meghan Markle și a prințului Harry din Montecito. Deocamdată nu se știe, însă, dacă aceasta va merge să-l viziteze.

Citește și: Cum arată Meghan Markle când renunță la ținutele elegante. A fost pozată de paparazzi în pantaloni scurți, în compania soțului ei

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Tatăl meu se recuperează în spital. Vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate. În această perioadă are nevoie doar de liniște și odihnă.”, a declarat Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle, în vârstă de 57 de ani.

Potrivit sursei citate, acesta a avut tensiunea mărită în ultimele zile, iar din cauza problemelor de sănătate, el va lipsi de la Jubileul de Platină, așa cum a lipsit și de la nunta lui Meghan Markle și a lui Harry în 2018, când a suferit un infarct. Totodată, potrivit sursei citate, acesta n-a putut să vorbească cu paramedicii și a fost nevoit să scrie ce simptome are pe o hârtie.

Citește și: Ce părere a avut Meghan Markle despre Kate Middleton atunci când a cunoscut-o. Soția prințului Harry a descris-o într-un singur cuvânt

Meghan Markle nu are o relație apropiată cu tatăl ei

În urmă cu doi ani, ducesa de Sussex i-a scris tatălui ei o scrisoare, în urma numeroaselor scandaluri pe care acesta le-a provocat în presă. Meghan Markle, vizibil afectată de acțiunile părintelui ei.

Citește și: Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

În scrisoarea de cinci pagini, Meghan îi spune bărbatului că i-a provocat „durere” și că „a făcut alegerea de a nu spune adevărul și a perpetua în minciună. Ceva ce nu voi înțelege niciodată”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?