Tori Spelling a ajuns pe mâinile medicilor /
Actualitate

Tori Spelling a ajuns pe mâinile medicilor / Profimedia Images

Tori Spelling a ajuns pe mâinile medicilor după separarea de soț. Actrița: „A patra zi în spital și mi-e atât de dor de copii!”

Tori Spelling, actrița cunoscută pentru rolul din „Beverly Hills”, a ajuns pe mâinile medicilor. Aceasta a dezvăluit că și-a petrecut ultimele patru zile în spital, însă nu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Actrița, care s-a despărțit de tatăl copiilor ei, a dezvăluit că se confruntă cu o problemă medicală, motiv pentru care a fost nevoită să se interneze în spital.

Citește și: Mama lui Tori Spelling, criticată pentru că trăiește în lux, în timp ce fiica și nepoții stau în moteluri și rulote: “Ajută-ți copilul”

Samanthe Pynn e pasionată de Vânătoarea de case. Hai cu ea pe DIGI Life și Digi Online, să vezi ce exemplare îi atrag atenția, azi de la 16:35.

„A patra zi aici și mi-e atât de dor de copiii mei”, a scris ea pe rețelele sociale, peste o fotografie în care apare mâna ei cu un fluturaș de perfuzie, precum și o brățară din hârtie,  pe care sunt trecute numele ei, data internării și data nașterii.

Tori Spelling a ajuns pe mâinile medicilor

„Recunoscătoare și mândră pentru copiii mei puternici, curajoși, rezistenți și blânzi care au rămas pozitivi indiferent de ce s-a întâmplat în viața noastră”, a mai scris ea.

Citește și: Tori Spelling a ajuns să doarmă în moteluri și rulote alături de copiii ei. Când era mică, stătea într-o vilă de 165 de milioane $

Tori Spelling a ajuns să doarmă în rulotă cu copiii 

Declarațiile vedetei vin la câteva săptămâni de când aceasta a fost fotografiată alături de copii în timp ce ieșea dintr-un motel, iar mai apoi ajunsese să locuiască într-o rulotă. 

Câteva surse din preajma ei au dezvăluit motivele pentru care a ajuns să doarmă în rulota pe care tot ea a condus-o către un camping: stă rău cu banii, dar a vrut, totuși, să le ofere copiilor o escapadă în vacanța de vară.

Citește și: Mama lui Tori Spelling, criticată pentru că trăiește în lux, în timp ce fiica și nepoții stau în moteluri și rulote: “Ajută-ți copilul”

tori spelling rulota
După ce a stat la un motel, Tori Spelling s-a mutat cu copiii într-o rulotă. / Foto:

"Tori încearcă să aibă o vacanță de vară cu copiii, cu un buget care funcționează pentru ea acum. Știe că va atrage atenția cu vacanța ei mai puțin strălucitoare, dar real vorbind, este tot ceea ce-și poate permite în acest moment", a declarat o persoană apropiată vedetei, pentru US Weekly.

Actrița din "Beverly Hills, 90210", fiica mogulului tv Aaron Spelling, a fost pozată zilele trecute într-un camping de rulote, alături de copiii ei, dar chiar și în halat, cu prosop pe cap, după ce a folosit băile comune de acolo. Imaginile sunt la ani lumină distanță de viața plină de strălucire pe care o prezenta și cu care a fost obișnuită. În copilărie a trăit într-un palat de 165 de milioane de dolari, iar cu soțul Dean McDermott și cei mici a locuit într-o vilă de câteva milioane.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri