tom mann
Actualitate

Logodnica unui fost concurent X Factor Marea Britanie a murit subit chiar în ziua nunții. / Foto: Instagram

Tragedia unui solist de 28 de ani. Mama fiului său a murit subit în ziua nunții: "Nu am mai avut ocazia să ne spunem jurămintele"

Un tânăr artist de doar 28 de ani, fost concurent la X Factor Marea Britanie, trăiește tragedia vieții lui. Logodnica lui și mama fiului său de 8 luni, Danielle, a murit subit chiar în dimineața nunții lor.

Cântărețul a făcut publică devastatoarea veste printr-o postare pe Instagram, dedicată femeii care l-a făcut tată. Acesta a publicat o poză cu Dani și fiul lor, Bowie, pe când erau fericiți și așteptau cu sufletul la gură să devină o familie cu acte-n regulă.

Întorși de câteva săptămâni dintr-o vacanță în Sardinia, Tom și Danielle erau nerăbdători să pășească împreună în fața altarului și să-și jure credință veșnică. Tânăra de 34 de ani, care lucra ca PR, s-a stins subit. Cauza morții ei este necunoscută, mai ales că nu se știa să sufere de vreo problemă de sănătate, scriu cei de la Daily Mail.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Cea mai mare bucurie și tragedia vieții ei, ambele într-o zi. Povestea femeii care și-a pierdut soțul la câteva ore după ce a născut

"Nu pot să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga mea Dani, cea mai bună prietenă a mea, dragostea vieții mele, a murit în zorii zilei de sâmbătă, 18 iunie. Ziua care ar fi trebuit să fie una dintre cele mai fericite din viața noastră s-a transformat într-o durere ireversibilă. Simt că am plâns un ocean. Nu am mai ajuns la altar și nici nu am avut ocazia să ne spunem jurămintele sau să dansăm dansul mirilor, dar știu că tu ai fost toată lumea mea și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle. O să port verigheta mereu, ca un simbol al iubirii necondiționate pe care ți-o port", a scris Tom pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tom Mann: "Sincer, nu știu ce să fac acum. Trebuie să fiu puternic pentru băiețelul nostru"

"Sunt complet sfâșiat și încerc să procesez ce s-a întâmplat și sincer, nu știu ce să fac de acum, dar știu că trebuie să fiu puternic, să mă adun pentru băiețelul nostru. Nu mă voi putea compara cu tine ca părinte, dar promit să fac tot ce pot ca să-l cresc pe Bowie așa cum ne-am dorit mereu. Îți promit că va ști cât de minunată a fost mama lui. Îți promit că te voi face mândră. Cea mai frumoasă persoană. Un suflet incredibil. Am pierdut o persoană atât de specială și sunt sigur că vom vedea o revărsare de dragoste abundentă care să reflecte asta. Voi încerca să-mi găsesc liniștea în comentariile și mesajele voastre, dar acum sunt în doliu și voi continua să fiu pentru foarte, foarte mult timp. Draga mea Dani, cea mai strălucitoare lumină în orice încăpere, lumea mea este doar întuneric fără tine. O să îmi lipsești pentru totdeauna", a mai continuat cântărețul, devastat de durere.

Citește și: Ce probleme de sănătate au doborât-o pe Mihaela Galani, antreprenoarea decedată la 33 de ani. Făcuse o operație la Paris acum 10 ani

Danielle și Tom erau împreună din 2015. În decembrie 2019 au anunțat că s-au logodit, după ce cântărețul a pus marea întrebare într-un local din Londra. În octombrie 2021, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Bowie Andrew.

Tom Mann era antrenor de fotbal când a participat la X Factor în 2014. S-a prezentat singur la audiții, dar jurații au format pe loc o trupă în care a intrat și el, Stereo Kicks. Grupul a terminat competiția pe locul 5, dar călătoria lor muzicală s-a sfârșit doar un an mai târziu.

Foto: Instagram, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri