Sinead O'Connor declares: "I'm fed up being defined as the crazy person," as she sits down for an exclusive interview with Dr Phil
Actualitate

Sinead O'Connor. Profimedia

Ultimul mesaj postat de Sinead O’Connor a fost despre fiul ei care s-a sinucis: „De atunci trăiesc ca un strigoi”

Sinead O'Connor a murit pe 26 iulie la vârsta de 56 de ani, după ce ani de zile s-a luptat cu probleme de sănătate fizică şi mintală, iar în urmă cu un an şi jumătate a trecut prin drama morții fiului ei de 17 ani, Shane, relatează The Daily Mail. Nu este clar în ce circumstanţe s-a stins din viață artista. „Anunţăm cu mare tristeţe decesul iubitei noastre Sinead”, a transmis familia printr-un comunicat publicat de RTE.

În ultimul ei tweet, din 17 iulie, Sinead O'Connor a postat o fotografie cu Shane, mărturisind: „De atunci trăiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vieţii mele, lumina sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăţi. A fost singura persoană care m-a iubit necondiţionat. Sunt pierdută fără el”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, ea a publicat pe Twitter și o serie de link-uri către melodii triste și sfâșietoare, inclusiv una pe care a dedicat-o „tuturor mamelor care au trecut prin drama pierderii unui copil în urma sinuciderii”.

Anterior, pe 8 iulie, Sinead le-a oferit fanilor săi un update, spunându-le că s-a mutat înapoi la Londra după „23 de ani de absență” și că este „foarte fericită că se află acasă”.

În ultimii ani, cântăreața irlandeză şi-a făcut cunoscute pe reţelele sociale problemele de sănătate fizică şi mintală, vorbind inclusiv despre gândurile sale de sinucidere şi despre relaţiile complicate cu familia şi copiii.

Problemele de sănătate mintală cu care O'Connor s-a luptat de-a lungul vremii s-au amplificat de când fiul ei, Shane, și-a luat viața în ianuarie 2022, după ce a fugit dintr-un spital unde era internat în urma tentativelor de suicid.

După ce Shane a murit, Sinéad O'Connor a recurs la Twitter pentru a-i aduce un omagiu public fiului său, al cărui tată este cântăreţul de folk Donal Lunny: „Fiul meu frumos, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt zbuciumului său pământesc, iar acum este cu Dumnezeu”.

Sinead O'Connor Attended The Funeral And Cremation Of Her Son, Shane At Newlands Cross Cemetery And Crematorium
Sinead O'Connor. Profimedia

Cântăreaţa, care şi-a schimbat numele în Shuhada'Davitt în 2018, a postat şi un cântec al lui Bob Marley pe care l-a dedicat băiatului ei, unul dintre cei patru copii ai artistei.

Potrivit presei irlandeze, Sinéad O'Connor ameninţase spitalul Tallaght cu un proces, dacă „i se va întâmpla ceva” fiului său.

Etichete: sinéad o’connor

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri