tyler phillips si sora lui
Actualitate

Tyler s-a stins din viață după ce și-a împins sora din fața mașinii care l-a lovit mortal. / Foto: Facebook

Un adolescent a murit ca un erou, după ce și-a împins sora din fața mașinii care l-a lovit pe el. Împlinise 13 ani cu doar o zi înainte

Tyler Phillips, un băiat din statul New York, și-a pierdut viața la doar o zi după ce a împlinit 13 ani. Acesta a fost lovit de o mașină SUV, după ce a împins-o pe sora lui din drumul șoferului imprudent.

Puștiul mergea pe pista de bicicletă alături de sora lui spre adăpostul unde locuiau de un an, atunci când o mașină l-a lovit, iar șoferul a fugit de la locul accidentului. Copilul a ajuns la spital, dar a murit trei zile mai târziu, din cauza rănilor grave, scrie NBC4.

Citește și: Cea mai mare bucurie și tragedia vieții ei, ambele într-o zi. Povestea femeii care și-a pierdut soțul la câteva ore după ce a născut

"Au încercat să-l resusciteze, dar în 30 de minute a fost dus. Vertebrele și craniul i s-au separat și nu mai avea nicio funcție cerebrală. A murit", a spus mama băiatului, care a vorbit și despre pasiunile fiului pierdut. Tyler era un copil activ, căruia îi plăcea să joace fotbal american și baschet, să danseze și să inventeze coregrafii. 

tyler phillips
Tyler s-a stins din viață după ce și-a împins sora din fața mașinii care l-a lovit mortal. / Foto: Facebook

Krystal, sora victimei, a suferit răni ușoare. Aceasta și-a plâns fratele, pe care l-a numit eroul ei. "Mi-a salvat viața. A fost un erou, mereu va fi un erou", a spus adolescenta pentru presa locală.

Citește și: Viața unei tinere de 21 de ani, salvată în ultima clipă de un control la ochi. 12 ore mai târziu făcea o operație de urgență

Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar autoritățile au anunțat că oferă o recompensă de 5000 de dolari pentru prinderea acestuia. 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri