Un bărbat și-a părăsit iubită după o excursie cu cortul/ Shutterstock
Actualitate

Un bărbat și-a părăsit iubită după o excursie cu cortul/ Shutterstock

Un bărbat și-a părăsit iubită după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

Un bărbat a decis să-și părăsească iubita după ce aceasta a plecat într-o excursie la munte cu mai mulți colegi de la muncă. El a povestit totul pe o platformă de socializare, mărturisind că s-a simțit „incomod” de atitudinea pe care a avut-o iubita lui în legătură cu relația lor. 

Tânărul în vârstă de 27 de ani a relatat pe Reddit că iubita lui, în vârstă de 22 de ani, a plecat într-o excursie la munte cu trei colegi de la muncă, prietena ei și doi bărbați. Deși tânăra l-a asigurat pe iubitul ei că nu are de ce să-și facă griji, bărbatul nu a fost înduplecat și a devenit gelos și frustrat, mai ales că i se părea că unul dintre cei doi băieți s-a apropiat puțin cam mult de iubita lui. El a scris pe rețeaua de socializare că nu poate trece peste ceea ce consideră a fi „înșelat” din partea ei și a ales să pună capăt relației, potrivit The Mirror

Citește și: Iubitul ei și-a înscenat propria moarte pentru a pune capăt relației: „Spunea că sunt prea lipicioasă”

„Mi-a spus că merge la munte cu niște colegi. Doi băieți și o fată. Unul dintre ei este Mike. M-a văzut că mă simțeam inconfortabil, dar s-a lăsat distrasă de altceva și nu am mai vorbit despre asta. După câteva zile a încercat să mă liniștească cu faptul că nu este singura fată acolo, dar deja începuse să mă deranjeze și nu putea să mă liniștească nimic”, a povestit bărbatul. 

Relația lor era deja tensionată, fiind una la distanță. El plănuia să se mute pentru a fi împreună, dar în acel moment se vedeau doar o dată la două luni. Situația s-a agravat când bărbatul a aflat că Mike, unul dintre colegii iubitei lui, încerca să devină mentorul ei la locul de muncă.

„Există un tip anume, Mike, care vrea să fie mentorul ei la job. Înțeleg asta, dar, totuși, când l-am întâlnit prima dată, aproape că a fost surprins că ea are un iubit. Interacțiunea lor împreună nu mi-a plăcut”, a adăugat el.

Bărbatul a menționat că excursia a fost lucrul care a umplut paharul. El a fost nemulțumit și de faptul că cei doi băieți au plătit pentru tot, inclusiv pentru activități precum jet ski și paddle boarding.

Citește și: A vrut să-i salveze viața soției sale, dar a aflat un lucru care i-a schimbat complet viața: „E ceva de neimaginat”

„Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”, a adăugat bărbatul.

Comentariile de pe Reddit au fost împărțite. Unii au considerat că iubita lui nu l-a respectat și nu a fost atentă la îngrijorările lui, în timp ce alții au sugerat că bărbatul a reacționat exagerat.

„Sunt bărbat și știu că nu aș plăti pentru o altă fată decât dacă ar fi din familie, ar fi iubita mea sau aș crede că am o șansă să fiu cu ea. Nu aș tolera asta nici eu. Este o lipsă de respect din partea ei”, a comentat un utilizator, în timp ce altul a întrebat?: „Ai încercat să vorbești cu ea despre asta sau doar ai întrebat o grămadă de străini de pe internet, care nu știu absolut nimic despre voi doi, cum să rezolvi asta?”. „Ai exagerat un pic! Cred că trebuie să te maturizezi”, a scris altul.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri