influencer larz
Actualitate

Influencerul Larz a spus că nu vorbește cu membrii familiei sale pentru că nu sunt faimoși. / Foto: Instagram Larz

Un influencer nu mai vorbește cu membrii familiei sale pentru că nu sunt celebri: "Dacă devin faimoși sau bogați, probabil voi vorbi"

Un tânăr de 23 de ani, care trăiește în California, se consideră influencer pe rețelele sociale, după ce a reușit să strângă pe Instagram peste 400.000 de urmăritori. Larz a devenit cunoscut în timpul pandemiei de coronavirus, după ce a lins un vas de toaletă, în ceea ce se numea atunci "provocarea coronavirus". La doar câteva zile, a ajuns la spital cu semne de boală.

"Sunt mai faimos decât toată lumea și nu o să vorbesc cu oameni care nu au același număr de urmăritori ca mine", a spus tânărul într-o emisiune radio din Australia. Acesta recunoscut că nu mai vorbește nici cu părinții lui pentru că nu sunt celebri și că preferă să petreacă timpul cu prietenii lui vedete. "Uneori îmi e dor de ei, dar, în schimb, pot să vorbesc cu Cardi B sau cu cineva similar", a mai spus Larz, conform celor de la Daily Mail.

Citește și: O influenceriță din Australia, criticată dur după ce a vorbit despre sărăcia din Los Angeles dintr-o mașină de 100.000 de dolari

Tânărul are nou frați, dar recunoaște că i-a blocat pe rețelele sociale și că nu va schimba asta decât atunci când le va crește considerabil numărul de urmăritori. Nu este prima dată când se laudă cu faima sau cu banii lui, căci și în emisiunea lui Dr. Phil a adoptat aceeași atitudine. "Nu vorbesc cu familia mea. Sunt toți irelevanți. Nu au urmăritori. Dacă fac rost sau se îmbogățesc, probabil o să vorbesc cu ei din nou".

Citește și: “Drama” unei influencerițe care câștigă 50.000 de dolari pe lună: “Lucrez și 5 ore pe zi pentru o postare”

 

Etichete: influencer , larz

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?