Groom,And,Bride
Actualitate

Credit: Shutterstock

Un mire a murit chiar în noaptea nunții, la scurt timp după ce invitații plecaseră acasă. Filmul tragediei i-a șocat pe apropiați

Cea mai fericită zi din viața unui cuplu s-a transformat într-o tragedie după ce mirele, în vârstă de 33 de ani, a murit în noaptea nunții, după ce a fost electrocutat într-o piscină.

Aziz Karambali, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Hammamet, Tunisia, un oraș situat la sud-est de capitală, de Tunis, a avut parte de un sfârșit teribil, chiar în noaptea nunții.

După ce invitații de la nuntă au plecat, mirele a rămas alături de doi prieteni să mai sărbătorească. La un moment dat, însă, ei au decis să intre în piscină pentru o baie. În momentul în care se pregăteau să iasă, însă, un curent electric a făcut contact cu apa, electrocutându-i pe cei trei.

Citește și: O tânără a aflat că soțul i-a fost infidel la scurt timp după nuntă. Ce a făcut în ziua în care trebuia să plece în luna de miere

Dacă prietenii lui Aziz au supraviețuit miraculos, bărbatul de 33 de ani s-a stins din viață, lăsând în urmă o soție îndurerată.

În prezent, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit bărbatul.

Citește și: Povestea unei femei a cărei viață s-a schimbat complet după nuntă: „Nu știi lângă cine dormi!”

De asemenea, la scurt timp după tragedie, numeroși prieteni au făcut publice mesaje sfâșietoare.

În același timp, unul dintre prietenii bărbatului a vorbit despre incident, explicând cum s-a întâmplat: „Ceremonia a fost sâmbătă seară, în prezența familiei și a prietenilor. La finalul serii, după ce invitații au plecat, Aziz a rămas cu câțiva prieteni. Aziz și doi dintre ei au coborât în piscină, iar în momentul în care au vrut să iasă, ei au fost electrocutați. Din nefericire, Aziz a murit”.

Etichete: mire , tragedie , piscina , sfârșit

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri