nunta
Actualitate

Nuntă în Asia. Imagine cu caracter ilustrativ / Foto: Profimedia

Un tânăr din Indonezia a aflat după nuntă că mireasa lui era, de fapt, bărbat. Cum l-a păcălit mai bine de un an

Un mire din Indonezia a aflat, la aproape două săptămâni de la nuntă, că mireasa lui era, de fapt, un bărbat care l-a păcălit să se căsătorească. Toată povestea a fost o înșelătorie pentru bani.

Soțul în vârstă de 26 de ani, identificat în știrile locale doar cu inițialele AK, s-a căsătorit cu "iubita" lui, după mai bine de un an de relație, doar pentru a afla, câteva zile mai târziu, că mireasa lui era, de fapt, mire. Conform South Morning Post și New York Post, AK și-a întâlnit viitoarea soție, pe numele Adinda Kanza, pe Instagram, iar perechea a fost de acord să se întâlnească în persoană pentru a-și continua relația. 

Citește și: Face cumpărături în somn din cauza unei afecțiuni rare: “Am strâns datorii de mii de dolari”. A căzut și în plasa escrocilor

Cum a reușit să-l păcălească "iubita" chiar și după nuntă

Când se întâlneau față în fața, Adinda purta întotdeauna veștminte tradiționale musulmane, care acoperă purtătorul din cap până-n picioare, având doar ochii la vedere. Kanza, în vârstă de 26 de ani, i-a spus iubitului că este o musulmană devotată și că nu mai are niciun membru al familiei în viață.

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii intime acasă la mire. Kanza a avut ca zestre 5 grame de aur. Dar viața de proaspăt însurăței nu a decurs așa cum spera AK. Acesta a simțit rapid că ceva nu e în regulă în legătură cu noua lui "soție". Adinda a continuat să-și poarte veștmintele tradiționale acasă, deși tradiția i-ar fi permis să le scoată în prezența soțului ei, în casa lor. A evitat, de asemenea, orice act de intimitate.

Devenind suspicios, mirele s-a uitat în trecutul "soției" și a găsit casa familiei. S-a dus acolo și a fost șocat să-i cunoască părinții lui Kanza, în ciuda faptului că știa despre ei că au murit. Părinții nici măcar nu știau de nuntă, dar l-au informat pe ginere că soția lui e, de fapt, fiul lor, identificat cu inițialele ESH. Acesta se îmbracă în straie femeiești din 2020 și a reușit să-și transforme și vocea, a transmis poliția locală. Genul cu care se identifică nu a fost făcut public. Acesta le-ar fi spus autorităților că s-a dat drept femeie pentru a se căsătorit cu AK și a-i fura averea. ESH a fost arestat pentru înșelătorie și poate face patru ani de închisoare.

Citește și: O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

Citește și: Povestea unor tineri care sunt împreună de 14 ani și au o relație deschisă: „Ne dorim o a doua mamă pentru fiul nostru, vrem ajutor”

 

 

Etichete: nunta , cuplu , frauda , indonezia , inselatorie

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri