priscilla presley și lisa marie presley
Actualitate

Priscilla Presley, la înmormântarea fiicei sale. Lisa Marie Presley / Foto: Profimedia

Cuvinte de suflet, pline de durere, la înmormântarea Lisei Marie Presley: "A știut că nu va fi aici pentru mult timp"

Vestea că Lisa Marie Presley s-a stins la 54 de ani a căzut ca un trăsnet peste o lume întreagă, dar nimeni nu este mai afectat decât familia ei. Singura fiică a lui Elvis Presley a murit în urma unui dublu stop cardiac suferit în propria casă. Zilele trecute, cei dragi s-au adunat să o conducă pe ultimul drum, iar mama ei, Priscilla Presley, a avut câteva cuvinte care i-a emoționat pe toți cei prezenți.

"Voi citi ceva ce nepoata mea a scris pentru voi toți, iar asta spune totul", și-a început discursul Priscilla, în vârstă de 77 de ani. "Nu am idee cum să-mi transpun mama în cuvinte. Adevărul este că sunt prea multe. Lisa Marie Presley a fost iconică, un model demn de urmat, un supererou pentru mulți oameni din lume, dar mama a fost iconică pentru mine, modelul meu, supereroul meu - în atât de multe moduri. Chiar și acum, nu pot să știu sau să înțeleg totul despre ea, dar așa cum a spus ea mereu, o să-mi dau toată silința", a citit Priscilla cuvintele scrise de una dintre nepoatele sale, pentru ca apoi să continue cu un poem despre viața Lisei.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Nu se știe ce a mai rămas din averea de 100 de milioane de dolari a regretatei Lisa Marie Presley. Ce vor moșteni sigur fiicele ei

"În 1968, a intrat în lumea noastră, s-a născut fragilă, dar puternică. Era delicată, dar plină de viață. A știut mereu că nu va fi aici pentru mult timp. Copilăria i-a trecut ca o privire a ochilor ei verzi, apoi și-a făcut o familie a ei. Apoi a venit al doilea ei copil, lăsând-o să se gândească - ar putea fi acesta îngerul care mă duce acasă? Timpul, desigur, a zburat. Era vremea pentru o tragedie. A știut că era aproape de sfârșit. Vina supraviețuitorului, ar spune unii, dar o inimă frântă a fost ceea ce a omorât-o. Acum este acasă, acolo unde a aparținut mereu, dar inimii mele îi lipsește dragostea ei. A știut că am iubit-o. Mă tem că nu o voi mai putea atinge niciodată, dar sufletul ei e mereu cu mine. Asta spune totul. Vă mulțumesc că sunteți aici. Inima noastră e zdrobită. Lisa, te iubim cu toții", a mai transmis Priscilla Presley, printre lacrimi.

Înmormântare Lisa Marie Presley
Înmormântare Lisa Marie Presley / Foto: Profimedia

Înmormântarea Lisei Marie a avut loc la Graceland, domeniul din Memphis moștenit de la celebrul ei tată, Elvis Presley. Aceasta a fost îngropată lângă fiul ei, Benjamin, care s-a sinucis în 2020. În urma Lisei au rămas mama acesteia și fiicele ei, Riley, 33 de ani, și gemenele Finley și Harper, 14 ani. Mai mult, cu puțin timp înainte de moarte, Lisa Marie Presley devenise bunică. 

Citește și: Ultimele imagini cu Lisa Marie Presley. A participat la Globurile de Aur cu două zile înainte să moară și a plâns în public

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri