printul harry
Actualitate

Prințul Harry / Foto: Profimedia

Una dintre fostele iubite ale prințului Harry, dezvăluiri neașteptate la câțiva ani de la separare: ”Am știut că nu e pentru mine!”

Fosta iubită a Prințului Harry a dat din casă. Modelul a făcut declarații despre relația pe care a avut-o cu nepotul Reginei Elisabeta a II-a. 

Prințul Harry, actualul soț al fostei actrițe Meghan Markle, este unul dintre cei mai controversați membri ai Casei Regale britanice. De-a lungul timpului acesta s-a luptat cu regulile impuse de Familia Regală și a fost considerat cel mai rebel nepot al reginei. A avut multe relații înainte de a se stabili, iar una dintre ele a fost cu un model. Fosta iubită a acestuia a făcut acum declarații despe relația pe care a avut cu prințul. 

Florence St George, care acum s-a apucat de olărit din cauza anxietății sale, a declarat că relația ei cu Prințul Harry a fost una scurtă, dar cu toate acestea a fost una dificilă, fiindcă se lupta constant cu atenția pe care o primea iubitul celebru. Cei doi au fost împreună în 2011, tânăra de 36 de ani declarând că deși a fost tristă atunci când s-a încheiat, acum spune că se simte foarte norocoasă că relația lor nu a fost una de lungă durată, potrivit Daily Star.

Florence Brudenell-Bruce
Florence Brudenell-Bruce

„Mă simt norocoasă că relația a fost de scurtă durată. Când am văzut că timp de șapte zile, cu toate că am fost mai mult decât atât împreună, dar atât a fost în presă, am fost în centrul atenției, mi s-a părut cu adevărat terifiant. Am luat destul de repede decizia că nu este locul potrivit pentru mine”, a declarat fosta iubită a Prințului Harry pentru The Times. 

Citește și: De ce nu vor prințul Harry și Meghan Markle să meargă de Crăciun în Marea Britanie. Regina i-a invitat deja

Florence St George, care s-a căsătorit cu multimilionarul Henry St. George câțiva ani mai târziu, a declarat: „Îmi scot pălăria în fața acelor oameni care pot face față acestui stil de viață, dar știam că nu pot. O poveste nouă apărea aproape în fiecare zi în presă, prietenii mei de la școală erau interogați și erau fotografi în fața ușii mele din față”.

Mai mult, aceasta a declarat pentru revista Stella că haosul creat de știrile despre ea și Harry i-au făcut viața imposibilă. Florence s-a întâlnit cu starul de Formula 1, Jenson Button, înainte de a se cupla cu Harry și a spus că interesul presei pentru frumusețea ei a agravat problemele de sănătate mintală cu care trăise încă din adolescență.

Florence St George s-a apucat de olărit din cauza depresiei

Viața de model și celebritatea au venit la pachet și cu multe probleme de sănătate mintală pentru Florence St George, care după ce a născut doi copii a decis să facă ceva diferit și s-a apucat de olărit pentru a-și calma anxietatea și a face față depresiei postnatale. 

Ea a continuat să participe la The Great Pottery Throw Down de la Channel 4 în 2019 și s-a simțit eliberată să nu fie tratată doar ca „fosta lui Harry”.

„M-au tratat la fel ca pe oricare alt concurent”, a spus ea.

Florence face parte dintr-o lungă listă de femei de mare profil cu care Harry s-a întâlnit înainte de a se căsători cu Meghan Markle, printre care Camilla Thurlow și starul de la Strictly and Saturdays, Mollie King. Se știe că nepotul reginei a rămas în relații bune cu cele mai multe domnișoare după despărțirea lor. 

Citește și: Meghan Markle dezvăluie că prinţul Harry primea constant reproşuri din partea familiei regale britanice

Cu toate acestea, un număr de prieteni ai lui Harry au susținut de atunci că au fost forțați să „taie legăturile” cu el după ce s-a întâlnit cu Meghan. Personalitatea TV Lizzie Cundy a susținut că Meghan încearcă să controleze cercul social al lui Harry.

„Știu doar de la câțiva dintre prietenii săi, el și-a lăsat deoparte câțiva dintre colegii săi. Unii dintre prieteni au simțit din cauza ei nu mai fac parte din viața lui. S-ar putea să aibă legătură cu faptul că nu mai iese atât de mult și nu mai consumă alcool. Toți spun că este influența ei. Cred că este trist că unii dintre prietenii lui pe care îi cunosc au fost dați deoparte”, a spus ea în 2019.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri