harry si william
Divertisment

Prințul William și prințul Harry au căzut la pace pentru evenimentul dedicat mamei lor. / Foto: Profimedia

Adevărul despre relația dintre prinții William și Harry. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Nu există cale de împăcare!”

Relația dintre prinții Harry și William nu s-a îmbunătățit în ultimele luni, iar șansele de reconciliere sunt foarte mici, potrivit lui Robert Lacey, un scriitor apropiat familiei regale.

Lacey, care este autorul “Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult”, a declarat pentru Page Six, că William a găzduit o petrecere în cinstea oamenilor care au fost implicați în evenimentul organizat în luna iulie, când a fost dezvelită o statuie în memoria prințesei Diana la Kensington Palace. Harry a lispt, însă, de la eveniment, iar acest lucru l-a întristat pe William.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, departe de a face pace cu familia regală britanică. Cea mai recentă decizie ar fi stârnit tensiuni

”Am vorbit cu doi oameni care au fost prezenți la petrecere, iar lucrurile sunt clare. Există o tristețe față de comportamentul lui Harry.”, a dezvăluit Lacey.

”William este foarte trist pentru ceea ce a făcut Harry. Nu există cale de împăcare între ei.”, a mai adăugat acesta, conform sursei citate.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle vor să o întâlnească pe regina Elisabeta: ”Au nevoie disperată de această legătură!”

Prințul Harry și Meghan Markle voiau

să o boteze pe Lilibet la Castelul Windsor

Harry și Meghan vor să o boteze pe Lilibet la castelul Windsor, lucru care bucură pe toți iubitorii Casei Regale, care, cel mai probabil își pierduseră speranța într-o reconciliere.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a le întinde o mâna lui Meghan și Harry. Gestul suveranei britanice arată că vrea să fie pace în familie

Harry și Meghan au făcut această cerere, dar mulți oameni sunt șocați de curajul ei. Poate că vor cu adevărat să o vadă pe regină, dar este uluitor, având în vedere ceea ce au făcut în acest an … Regina ține foarte mult la Harry și i-ar plăcea să-i vadă pe Lilibet și pe fratele ei Archie. Dar curtenii sunt surprinși de mișcare, mai ales din partea lui Meghan, după ce s-a întâmplat’, a declarat o sursă pentru The Sun.

De când a renunțat la îndatoririle regale, prințul Harry a mai fost doar de două ori în Marea Britanie, însă Meghan nu a mai părăsit SUA.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri