cheryl mcgregor si quaran mccai
Actualitate

Între Cheryl și Quaran e o diferență de vârstă de 37 de ani. / Foto: Profimedia

Val de reacții după ce o femeie de 63 de ani a dezvăluit că ea și soțul ei de 26 de ani vor avea un copil: „Cum este posibil?”

O bunică în vârstă de 63 de ani, care este căsătorită cu un tânăr de 26 de ani, a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce a dezvăluit că vor deveni părinți. Chiar dacă au precizat că au apelat la ajutorul unei mame surogat pentru a-și îndeplini dorința, unii dintre internauți s-au arătat intrigați de această informație.

Cheryl, în vârstă de 63 de ani, a fost cea care a dat vestea, prin intermediul unui clip postat pe TikTok, că ea și partenerul ei, Quran, în vârstă de 26 de ani, vor deveni părinți.

Citește și: Cum arată o nuntă de miliardar. Focuri de artificii mai ceva ca de Revelion, ceremonie într-o vilă de lux din Italia, concert Lady Gaga

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound - Queen cheryl 👸

„În sfârșit ne întemeiem propria familie”, a scris ea în dreptul videoclipului în care dezvăluie că ea și partenerul ei au apelat la ajutorul unei mame surogat, aceasta fiind deja însărcinată. Ei au arătat, de asemenea, și un test de sarcină și că au fost la control cu mama surogat, ascultând deja bătăile inimii bebelușului.

Cheryl, care are deja șapte copii dintr-o relație anterioară și 17 nepoți, a dansat cu partenerul ei când au arătat ecografia, aceștia arătându-se extrem de emoționanți de ideea că vor deveni părinți.

Citește și: O femeie de 62 de ani, cu 17 nepoți, e căsătorită cu un tânăr de nici 25 de ani. Cei doi ar urma să devină părinți în 2023

„Abia aștept, în sfârșit ne întemeiem propria familie. Sunt atât de fericit, voi fi tată. Voi avea, în sfârșit, o familie”, a spus Quran.

Citește și: Cum a întors toate privirile iubita miliardarului Jeff Bezos, la restaurantul preferat al starurilor de la Hollywood

Fericirea lor a fost, însă, umbrită de comentariile lăsate de utilizatorii de internet, mulți dintre ei întrebându-se cum este posibil dacă diferența de vârstă dintre ei este de 37 de ani.

„Cum este posibil? Ai avut ovocite înghețate?”, „Nu-mi vine să cred!”, „Vei fi o stră străbunică extraordinară!”, „Nu cred așa ceva!” „Cum?”, au întrebat unii dintre internauți, în timp ce alții i-au felicitat: „Mă bucur pentru voi, nu țineți cont de hateri. Sunt doar geloși!”, „Veți fi niște părinți grozavi!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de alți utilizatori.

Între Cheryl și Quaran există o diferență de vârstă de 37 de ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să devină soț și soție. S-au căsătorit în septembrie 2021, iar ulterior au dezvăluit că vor să devină părinți, luucru care se va întâmpla în perioada următoare, după cum au precizat ei.

Cei doi soți sunt și vedete pe TikTok, unde postează o mulțime de filmulețe cu dansuri și detalii despre legătura lor. Au strâns milioane de urmăritori și vizualizări la fiecare clip creat. Mai mult, și-au creat și un cont pe o platformă frecventată de adulți, unde pun clipuri și imagini. 

Etichete: sarcina , femeie , mama , cheryl , quran

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri