selma blair
Actualitate

Selma Blair, în 2019, la petrecerea Vanity Fair / Foto: Profimedia

Veste extraordinară pentru Selma Blair! După trei ani de luptă cu scleroza multiplă, boala a intrat în remisie

Selma Blair, actrița care se luptă de trei ani cu scleroza multiplă, a primit o veste bună din partea medicilor ei. Transparentă cu fanii săi, pe care i-a ținut la curent și cu zilele bune, dar și cu cele rele, Selma a împărtășit cu ei și vestea care a bucurat-o: a intrat în remisie.

Citește și: Selma Blair, mesaj de susținere pentru Christina Applegate: “Voi fi mereu aici”. Amândouă au fost diagnosticate cu scleroză multiplă

A trecut printr-un transplant de celule stem, chimioterapie, dureri atroce și dizabilitate fizică, însă nu și-a pierdut speranța. Pentru ea și pentru fiul ei, Arthur, actrița de 49 de ani luptă în continuare și speră să-și refacă sistemul imunitar. Deși în prezent scleroza multiplă este considerată o boală incurabilă, Selma nu a abandonat bătălia, iar medicii i-au dat o veste bună: boala a intrat în remisie.

"Pronosticul meu este grozav. Sunt în remisie. Transplantul de celule stem m-a băgat în remisie. A fost nevoie de un an de la transplant pentru ca inflamația din corp și leziunile să dea înapoi. Mi-a fost teamă să vorbesc despre asta, pentru că am simțit că ar trebui să fiu mai vindecată. Am acumulat mult bagaj în creierul meu, care trebuie încă sortat, așa că mi-a trebuit un minut să accept asta", a dezvăluit Selma Blair, conform pagesix.com.

Selma Blair a învățat să-și iubească viața

Aceasta a recunoscut că fiul ei de 10 ani îi este cea mai mare motivație și gândul care i-a dat putere când a simțit că nu mai poate: "Nu-mi doresc să-l las singur acum", a spus ea.

Citește și: Viață celebrităților nu este întotdeauna roz. De ce boli cronice suferă vedetele de la Hollywood

Oamenii din jurul ei i-au fost aproape, iar diagnosticul care i-a dat existența peste cap a ajutat-o să învețe să iubească viața. "Niciodată nu mi-a plăcut cu adevărat viața. Ciudat, nu? Pentru că este atât de ciudată. Am fost foarte speriată în viața mea, dar dintr-o dată am început să fiu mai sigură, să învăț să setez limite, să-mi controlez timpul și energia. Mă distrez de minune", a mai adăugat Selma despre lucrurile bune care i s-au întâmplat de trei ani încoace.

Documentar despre suferința Selmei Blair

"Introducing, Selma Blair" este documentarul despre viața îndrăgitei artiste și despre lupta continuă cu sceleroza multiplă, după diagnosticul primit în 2018, care i-a dat întreaga existență peste cap. Filmul va ajunge pe marile ecrane în luna octombrie.

Selma Blair este subiectul și protagonista documentarului de-a dreptul tulburător, care reconstituie viața ei de când a primit diagnosticul care a făcut-o să-și reconsidere prioritățile și să o ia de la zero de mai multe ori. "Introducing, Selma Blair" este portretul unei femei puternice, greu încercate, care arată realitatea dură prin care trece de trei ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Scleroza multiplă este imprevizibilă și poate afecta sever sistemului nervos central, provocând probleme cu vederea, echilibrul și controlul muscular. Disfonia spasmodică, un simptom al bolii, este cauzată de mișcările involuntare ale laringelui.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri