copil erou
Actualitate

Un băiețel de 10 ani și-a salvat mama care făcuse o criză de epilepsie în piscină. / Foto: captură video YouTube

VIDEO Erou la 10 ani! Un băiețel și-a salvat mama după ce aceasta a făcut o criză de epilepsie în piscină: "E îngerul meu păzitor"

Un băiețel de 10 ani a devenit un adevărat erou după ce și-a salvat mama de la moarte. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care Gavin Keeney a sărit în piscina familiei pentru a o salva pe mama lui, Lori, care avea o criză.

"Gavin tocmai ieșise din piscină și eu am intrat într-o criză. M-am speriat mai tare decât oricând altcândva", a povestit Lori, care suferă de epilepsie. Băiatul a acționat imediat când și-a văzut mama scufundându-se. În filmuleț se observă cum copilul a sărit în piscină și și-a tras mama spre margine, ținându-i capul deasupra apei, până când bunicul lui a sosit pentru a oferi ajutor suplimentar.

Citește și: Cum este pentru o tânără de 22 de ani să aibă un iubit de 57 de ani, divorțat, cu patru copii: "Tot timpul sunt confundată cu fiica lui"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Cu siguranță, el este eroul meu. Simt că este îngerul meu păzitor", a mai declarat Lori pentru emisiunea Good Morning America.

Departamentul de Poliție din orașul natal al băiețelului a anunțat pe rețelele sociale că în comunitatea lor există un adevărat erou altruist și curajos. "Datorită acțiunilor sale rapide, a salvat o viață, iar mama lui nu a înghițit deloc apă și nici nu fost nevoită să ajungă la spital. E un erou", a transmis șeful polițiștilor.

Citește și: „Cele mai frumoase gemene din lume” au împlinit anul acesta 12 ani. Ce fac azi puștoaicele care au cucerit internetul cu imaginea lor

copil erou
Un băiețel de 10 ani și-a salvat mama care făcuse o criză de epilepsie în piscină. / Foto: captură video YouTube
Etichete: poveste de viata , erou

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri