andreea marin
Divertisment

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, l-au vizitat pe Radu la cafeneaua lui. / Foto: Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația dintre Violeta și fratele ei vitreg: „Sunt foarte legați”

Despre relația dintre cei doi copii mari ai lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan și Violeta, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum Andreea Marin a făcut precizări.

În cadrul unui interviu, Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are Violeta cu fratele ei vitreg, Radu Ștefan, precizând că cei doi sunt foarte apropiați și petrec mult timp împreună.

Citește și: Ce spune Andreea Marin despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după trei căsnicii eșuate: „Există speranță și viitor”

„În primul rând, ei seamănă foarte bine. În al doilea rând, sunt tare frumoși împreună și e o iubire extraordinară între ei, sunt foarte legați. Se sprijină, petrec timp împreună. Nimic nu m-ar putea bucura mai mult. Și îi sprijin la rândul meu”, a spus Andreea Marin, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: "Mă feresc de ele ca de ciumă”

Violeta a împlinit 15 ani în urmă cu câteva luni

Violeta, care și-a aniversat ziua de naștere în urmă cu câteva luni,  are o relație minunată și cu mama ei, Andreea Marin, după cum dezvăluia prezentatoarea TV, care obișnuiește să-i împărtășească dragostea și pe rețelele sociale. 

”Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiica ei, aceasta purtând o rochie roz, la care a asortat un colier din perle.

andreea marin si fiica ei, violeta

Citește și: Are sau nu Andreea Marin operații estetice? Cum a reușit să ajungă la echilibru după vârsta de 45 de ani: "Nu mă iubeam pe mine"

Copila de aproape 15 ani nu-și pierde tot timpul pe rețelele sociale sau cu telefonul în mână, ci preferă să studieze. Are parte de momentele ei de relaxare, dar este conștientă că mai are mult de studiat și de muncit la școală până va fi pe picioarele ei, așa că se axează pe asta. Participă la concursuri, iar recent, a bifat o reușită importantă: calificarea în etapa internațională a unui concurs de cultură generală.

"Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta, fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare. Este vorba de un concurs de cultură generală. Cred că e foarte important să vedem că, în ziua de astăzi, când domină superficialitatea, când foarte mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate, mai există asemenea inițiative, iar eu m-am bucurat că au existat asemenea lucruri", a povestit Andreea Marin pentru fanatik.ro, în urmă cu câteva luni. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri