Sofiia Karkadym si tony garnett
Actualitate

Ucraineanca Sofiia și britanicul Tony / Foto: Instagram

Visul de iubire s-a spulberat. Britanicul și ucraineanca pentru care și-a părăsit familia s-au despărțit: ”A fost o greșală!”

Tony Garnett, britanicul care a stârnit revoltă pe rețelele sociale după ce și-a părăsit partenera de ani de zile pentru o refugiată ucraineană pe care au primit-o în casă, a dezvăluit că a încheiat relația cu tânăra de 22 de ani.

La câteva luni după ce a devenit cunoscut pentru faptul că și-a înșelat partenera de ani de zile cu o refugiată din Ucraina, Tony Garnett a dezvăluit că relația cu Sofiia Karkadym s-a terminat.

Citește și: Reacția unei refugiate din Ucraina, acuzată că a fugit cu soțul unei britanice: “Nu am furat pe nimeni. A fost decizia lui”

Sofiia Karkadym si tony garnett
Ucraineanca Sofiia și britanicul Tony / Foto: Instagram

Tony Garnett s-a despărțit de femeia pe care o iubea de zece ani, mama celor doi copii ai lui, după ce a cunoscut-o pe Karkadym, pe care a și primit-o în casă.

La scurt timp după ce au început o relație, cei doi s-au mutat într-o locuință în chirie. Relația nu a durat, însă.

”Sută la sută s-a terminat. Nu mai formăm un cuplu. Am părăsit-o pe Lorna și pe cei doi copii, iar acum fac eforturi mari pentru a-i recupera.”, a mărturisit bărbatul pentru Daily Mail.

”Am încercat să fac relația asta să meargă. Am știut că vom arăta ca niște fraieri dacă ne vom despărți, întrucât toată atenția a fost îndreptată asupra noastră.”, a povestit bărbatul, adăugând, de asemenea, că el și Sofiia s-au despărțit de curând, înainte de ziua lui de naștere.

Citește și: O refugiată din Ucraina, clipuri virale pe TikTok, în care arată cum a fost primită în România. Tânăra, cazată într-o sală de sport

”A fost o greșală.”, a mai spus agentul de securitate, referindu-se la relația cu refugiata.

Lorna Garnett, prima reacție după ce britanicul s-a despărțit de amantă

De cealaltă parte, Lorna Garnett, fosta parteneră a agentului de securitate, a vorbit despre informația care a făcut înconjurul lumii și a mărturisit că nu-l va primi înapoi pe Tony ”nici într-un milion de ani.”

”A renunțat la noi. Nu poate să se apropie de mine pentru că am cerut un ordin de restricție, nu și-a văzut copiii. E greu să empatizez cu el. Am știut că se va termina așa.”, a spus femeia, care a explicat, de asemenea, că singura preocupare a ei este creșterea celor doi copii.

Refugiata ucraineană a fost acuzată că l-a furat pe Tony de lângă familia lui

Partner Runs Off with Ukranian Refugee, UK - 22 May 2022
Ucraineanca Sofiia Karkadym, acuzată de o femeie din Marea Britanie că i-a furat soțul. / Foto: Profimedia

La 10 zile de Sofiia a ajuns în casa lui Tony și a Lornei, soția acestuia, unde a fost primită pentru a se refugia din calea războiului, blonda și britanicul de 29 de ani au fugit împreună. Bărbatul spunea că s-a îndrăgostit iremediabil și că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de noua lui parteneră, scrie metro.co.uk., acesta fiind dispus să-și lase și cele două fetițe în urmă.

Citește și: O refugiată din Ucraina, clipuri virale pe TikTok, în care arată cum a fost primită în România. Tânăra, cazată într-o sală de sport

Sofia a rupt tăcerea prin intermediul unei postări pe Instagram, unde a explicat partea ei de adevăr: "Primul lucru pe care vreau să-l spun este că nu am furat pe nimeni din familia sa. A fost decizia lui conștientă, decizia unui bărbat de 29 de ani care are dreptul să iubească, să fie fericit și să aleagă cu cine vrea să fie". Aceasta a spus și că presa britanică a exagerat povestea și că a relatat-o în așa fel încât să pară mai dramatică decât a fost cu adevărat.

Mai mult, ucraineanca se declară fericită în brațele lui Tony, spunând că dragostea lor este "reală și minunată". "Anthony și cu mine o ducem grozav, așa că le mulțumesc celor care m-au susținut de la început și au știut că acțiunile mele sunt reale. Ceilalți vor fi dezamăgiți că ne-au judecat", a mai scris Sofiia pe Instagram.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri