Olena Zelenska/ Profimedia
Actualitate

Olena Zelenska/ Profimedia

Volodimir Zelenski, declarații neașteptate despre soția lui în interviul pentru Vogue: ”Este o femeie puternică!”

Volodimir Zelenski, președintele ucrainean în vârstă de 44 de ani, a pozat în revista Vogue alături de soția lui, Olena Zelenska, decizie care a fost intens criticată de fani, însă el a făcut și declarații inedite despre partenera lui.

În cadrul interviului acordat aceleiași publicații, Volodimir Zelenski a susținut că soția lui ”este mai puternică decât a crezut”, iar acest lucru l-a descoperit după ce izbucnirea războiului.

Citește și: Olena Zelenska trăiește un coșmar de când a început războiul: “Faptul că suntem vânați ne face să ne simțim ca într-un film prost”

”Are o personalitate puternică.”, a declarat Zelenski, potrivit revistei People, continuând: ”Iar acest război, ei bine, probabil orice război scoate la iveală calități pe care nu credeai că le ai, a arătat acest lucru.”, a spus el.

Totodată, în cadrul acestui interviu, Zelenksi a numit-o pe Olena ”iubirea mea” sau ”cel mai bun prieten”: ”Olena chiar e cea mai bună prietenă. Iubește Ucraina, e adevărat și este o mamă extraordinară.”, a mai spus el.

Totodată, Zelenski a dezvăluit că nu poate să-și vadă copiii în această perioadă, motiv pentru care suferă teribil.

”La fel ca orice bărbat obișnuit, am fost îngrijorat pentru ei, pentru siguranța lor. Nu am vrut să-i pun în pericol.”, a mai spus președintele ucrainean.

Volodimir Zelenski și soția lui, Olena, au doi copii

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Olena și Volodimir sunt din același oraș, Krivor Rog, au fost la aceeași școală generală, însă s-au cunoscut mai târziu, în timpul facultății. Președintele a absolvit Facultatea de Drept. Prima doamnă a studiat la Facultatea de Inginerie Civilă, unde a urmat cursurile de arhitectură, însă a decis să profeseze în alt domeniu.

Împreună cu Volodimir a fondat o companie de producție în industria entertainmentului, Studio Kvartal-95. Olena și-a descoperit și cultivat aici pasiunea pentru scris, fiind scenaristă și producătoare pentru diverse emisiuni și filme.

Citește și: Cine este Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean. Volodimir Zelenski și prima doamnă se iubesc din facultate și au doi copii

Volodimir Zelenski și Olena, născută Kiyashko, s-au căsătorit în 2003, după o relație de opt ani. Sunt de aceeași vârstă, având 44 de ani, și au doi copii: o fată născută în 2004, Aleksandra, și un băiat născut în 2013, Kiril.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri