Coșmarul Irinei Nicolae de la ASIA. A fost nevoită să întrerupă o sarcină la cinci luni: Am fost un caz grav. Universul meu s-a dărâmat

Duce o viață de prințesă în Budapesta, acolo unde s-a mutat după ce a părăsit trupa A.S.I.A., a văzut toată lumea și nu are grija zilei de mâine, dar, cu toate acestea, Irina Nicolae nu a fost lipsită de probleme care ar putea destabiliza pe oricine. Cântăreața s-a retras în mare parte din viața publică atunci când a decis să-și urmeze dragostea și a plecat din țară. A renunțat la muzică, s-a căsătorit cu Marius Vizer, președinte al Federației Internaționale de Judo încă din 2007, și a făcut un copil în jurul căruia se învârte tot universul ei.

La aproape 45 de ani, Irina are tot ce și-ar putea dori și o viață cum unii doar visează. Cea mai mare dorință a ei a fost să devină mamă. Și-a dorit o fetiță, pe care acum o are, dar drumul până la micuța Scarlett Maria, astăzi în vârstă de cinci ani, nu a fost deloc ușor. Ba din contră. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, bruneta a făcut o dezvăluire în premieră, de care doar oamenii foarte apropiați știau, nicidecum publicul: înainte de a o avea pe Scarlett, Irina a mai avut o sarcină pe care a fost nevoită să o întrerupă la cinci luni.

Citește și: Tragedia unui solist de 28 de ani. Mama fiului său a murit subit în ziua nunții: “Nu am mai avut ocazia să ne spunem jurămintele”

"Înainte de Scarlett am mai avut o sarcină, tot o fetiță, și am născut indus la cinci luni și o zi, după un travaliu foarte greu. S-au descoperit întâmplător niște probleme. M-am dus la un control în Budapesta și mi-a zis doctorul că trebuie făcut un control de organe. Eu voiam doar să mai vad niște fotografii cu fetița mea. Mi-a zis că e ceva, dar să nu-mi fac probleme. A mai venit un doctor. Mi-au zis să mă vadă și un cardiolog, aveau unul foarte bun. Mi-au făcut o programare, m-am dus a doua zi. Acel medic era o doamnă în vârstă, foarte dură. Mi-a zis: 'Să știi că eu nu vorbesc în timpul consultului, am să îți spun la sfârșit. Fetiță, tu să știi că ai o problemă foarte gravă, trebuie să termini această sarcină'. Am rămas mască. Făcusem teste genetice, totul perfect, ecografii, totul perfect, mersesem cu două săptămâni în urmă la control. Mi-a dat un raport, mi-a spus că trebuie să termin sarcina, că nu există altă soluție. În două zile mi s-a dărâmat tot universul", a povestit Irina, cu lacrimi în ochi.

Irina a lăcrimat când a vorbit despre cumpăna vieții sale. / Foto: captură video YouTube podcast Acasă la Măruță

Irina Nicolae a făcut întrerupere forțată de sarcină la cinci luni

Au urmat controale în Viena, la cel mai mare specialist pe cardiologie, care i-a dat speranțe, spunându-i că poate opera fetița imediat după naștere, pentru a-i repara anomalia cardiacă, dar că aceasta va mai avea nevoie de o intervenție la vârsta de 14 ani. Când s-a reîntors în Budapesta, a mers la alți medici, iar veștile nu au fost deloc bune. "Mi-au zis: 'Fetița are inima în dreapta. Este fetiță, iar asta înseamnă infertilitate. Sunt cazuri foarte rare. Nu-i oferi copilului decât o viață nu se știe cum'. Am fost al treilea caz după analizele genetice din New York. S-a găsit o modificare genetică. Nu era vorba doar de una sau doua operații, era vorba de multiple operații", a mai spus bruneta.

Citește și: O tânără susține că n-a știut că este însărcinată până când n-a intrat în travaliu, în timp ce se afla în club: ”Mulți nu mă cred!”

Cu inima frântă, Irina a mers la maternitate și, după două zile de travaliu, a născut forțat. "După două zile de travaliu, copilul a ieșit cu picioarele în față, m-au băgat de urgență în sala de operație și mi-am dat seama, privind fețele medicilor, că sunt un caz grav. Am stat două zile în spital. Imediat după ce am ieșit, am văzut o femeie gravidă. M-am uitat cu bucurie la ea, deși eu nu mai eram mamă, și i-am mulțumit lui Dumnezeu că am rămas întreagă la minte. După o astfel de traumă, foarte puțini sunt oamenii care rămân normali. Fetița mea știe că are în cer o surioară. După această experiență foarte grea pentru noi ca familie, ne-am dat seama că suntem mai uniți decât înainte", a mai dezvăluit Irina.

Irina Nicolae și Marius Vizer s-au căsătorit în Rusia și apoi în Budapesta

Irina Nicolae și Marius Vizer sunt împreună de aproape 20 de ani. S-au căsătorit în 2015. / Foto: arhivă personală

Citește și: Mărturisirile dramatice ale unei femei al cărei soț ducea o viață secretă: ”Am aflat de pe Facebook că s-a însurat cu alta”

Când a ieșit din spital, Marius, partenerul ei, i-a spus că este cazul să se căsătorească. La acel moment erau împreună de aproape 11 ani. "A fost o nuntă în Rusia, făcută pe 2 octombrie 2015. Le promisesem prietenilor noștri că dacă ne căsătorim, acolo o facem. Am zburat noi doi. Eu m-am machiat și mi-am făcut părul, ei mi-au adus flori. La Moscova am făcut-o și pe 4 octombrie ne-am căsătorit la Budapesta. Scarlett a apărut după trei ani, foarte greu", a povestit fosta membră a trupei A.S.I.A.

Irinei i-a fost teama ca nu cumva următorul ei copil să sufere de același sindrom ca prima fetiță. A mers din nou la medici, a făcut teste și un tratament hormonal recomandat de un medic din România, care a ajutat-o să rămână din nou însărcinată. Din fericire, micuța Scarlett Maria este perfect sănătoasă și cea mai mare bucurie a părinților ei. Este răsfățata familiei, îi place să cânte și să picteze și vorbește deja română, engleză și maghiară.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.