Irina Nicolae
Actualitate

Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A. / Foto: Instagram

Coșmarul Irinei Nicolae de la ASIA. A fost nevoită să întrerupă o sarcină la cinci luni: Am fost un caz grav. Universul meu s-a dărâmat

Duce o viață de prințesă în Budapesta, acolo unde s-a mutat după ce a părăsit trupa A.S.I.A., a văzut toată lumea și nu are grija zilei de mâine, dar, cu toate acestea, Irina Nicolae nu a fost lipsită de probleme care ar putea destabiliza pe oricine. Cântăreața s-a retras în mare parte din viața publică atunci când a decis să-și urmeze dragostea și a plecat din țară. A renunțat la muzică, s-a căsătorit cu Marius Vizer, președinte al Federației Internaționale de Judo încă din 2007, și a făcut un copil în jurul căruia se învârte tot universul ei.

La aproape 45 de ani, Irina are tot ce și-ar putea dori și o viață cum unii doar visează. Cea mai mare dorință a ei a fost să devină mamă. Și-a dorit o fetiță, pe care acum o are, dar drumul până la micuța Scarlett Maria, astăzi în vârstă de cinci ani, nu a fost deloc ușor. Ba din contră. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, bruneta a făcut o dezvăluire în premieră, de care doar oamenii foarte apropiați știau, nicidecum publicul: înainte de a o avea pe Scarlett, Irina a mai avut o sarcină pe care a fost nevoită să o întrerupă la cinci luni.

Citește și: Tragedia unui solist de 28 de ani. Mama fiului său a murit subit în ziua nunții: “Nu am mai avut ocazia să ne spunem jurămintele”

"Înainte de Scarlett am mai avut o sarcină, tot o fetiță, și am născut indus la cinci luni și o zi, după un travaliu foarte greu. S-au descoperit întâmplător niște probleme. M-am dus la un control în Budapesta și mi-a zis doctorul că trebuie făcut un control de organe. Eu voiam doar să mai vad niște fotografii cu fetița mea. Mi-a zis că e ceva, dar să nu-mi fac probleme. A mai venit un doctor. Mi-au zis să mă vadă și un cardiolog, aveau unul foarte bun. Mi-au făcut o programare, m-am dus a doua zi. Acel medic era o doamnă în vârstă, foarte dură. Mi-a zis: 'Să știi că eu nu vorbesc în timpul consultului, am să îți spun la sfârșit. Fetiță, tu să știi că ai o problemă foarte gravă, trebuie să termini această sarcină'. Am rămas mască. Făcusem teste genetice, totul perfect, ecografii, totul perfect, mersesem cu două săptămâni în urmă la control. Mi-a dat un raport, mi-a spus că trebuie să termin sarcina, că nu există altă soluție. În două zile mi s-a dărâmat tot universul", a povestit Irina, cu lacrimi în ochi.

irina nicolae
Irina a lăcrimat când a vorbit despre cumpăna vieții sale. / Foto: captură video YouTube podcast Acasă la Măruță

Irina Nicolae a făcut întrerupere forțată de sarcină la cinci luni

Au urmat controale în Viena, la cel mai mare specialist pe cardiologie, care i-a dat speranțe, spunându-i că poate opera fetița imediat după naștere, pentru a-i repara anomalia cardiacă, dar că aceasta va mai avea nevoie de o intervenție la vârsta de 14 ani. Când s-a reîntors în Budapesta, a mers la alți medici, iar veștile nu au fost deloc bune. "Mi-au zis: 'Fetița are inima în dreapta. Este fetiță, iar asta înseamnă infertilitate. Sunt cazuri foarte rare. Nu-i oferi copilului decât o viață nu se știe cum'. Am fost al treilea caz după analizele genetice din New York. S-a găsit o modificare genetică. Nu era vorba doar de una sau doua operații, era vorba de multiple operații", a mai spus bruneta.

Citește și: O tânără susține că n-a știut că este însărcinată până când n-a intrat în travaliu, în timp ce se afla în club: ”Mulți nu mă cred!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu inima frântă, Irina a mers la maternitate și, după două zile de travaliu, a născut forțat. "După două zile de travaliu, copilul a ieșit cu picioarele în față, m-au băgat de urgență în sala de operație și mi-am dat seama, privind fețele medicilor, că sunt un caz grav. Am stat două zile în spital. Imediat după ce am ieșit, am văzut o femeie gravidă. M-am uitat cu bucurie la ea, deși eu nu mai eram mamă, și i-am mulțumit lui Dumnezeu că am rămas întreagă la minte. După o astfel de traumă, foarte puțini sunt oamenii care rămân normali. Fetița mea știe că are în cer o surioară. După această experiență foarte grea pentru noi ca familie, ne-am dat seama că suntem mai uniți decât înainte", a mai dezvăluit Irina.

Irina Nicolae și Marius Vizer s-au căsătorit în Rusia și apoi în Budapesta

irina nicolae si marius vizer nunta
Irina Nicolae și Marius Vizer sunt împreună de aproape 20 de ani. S-au căsătorit în 2015. / Foto: arhivă personală

Citește și: Mărturisirile dramatice ale unei femei al cărei soț ducea o viață secretă: ”Am aflat de pe Facebook că s-a însurat cu alta”

Când a ieșit din spital, Marius, partenerul ei, i-a spus că este cazul să se căsătorească. La acel moment erau împreună de aproape 11 ani. "A fost o nuntă în Rusia, făcută pe 2 octombrie 2015. Le promisesem prietenilor noștri că dacă ne căsătorim, acolo o facem. Am zburat noi doi. Eu m-am machiat și mi-am făcut părul, ei mi-au adus flori. La Moscova am făcut-o și pe 4 octombrie ne-am căsătorit la Budapesta. Scarlett a apărut după trei ani, foarte greu", a povestit fosta membră a trupei A.S.I.A.

Irinei i-a fost teama ca nu cumva următorul ei copil să sufere de același sindrom ca prima fetiță. A mers din nou la medici, a făcut teste și un tratament hormonal recomandat de un medic din România, care a ajutat-o să rămână din nou însărcinată. Din fericire, micuța Scarlett Maria este perfect sănătoasă și cea mai mare bucurie a părinților ei. Este răsfățata familiei, îi place să cânte și să picteze și vorbește deja română, engleză și maghiară.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?