Șoferii nu se supără să fie amendați de ea. Daniela, agenta de circulație care dirijează traficul și fură inimi la tot pasul

Daniela Gaviria a devenit o adevărată senzație pe rețelele sociale, după ce a fost filmată în timp ce dirija traficul într-un oraș din Columbia. Tânăra de 28 de ani a fost rapid numită "cea mai sexy agentă de circulație din lume".

Nu există zi în care să iasă la muncă și să nu primească complimente sau priviri admirative. I se spune deseori chiar că are un chip perfect, dar nici la capitolul forme voluptoase nu stă deloc rău.

Citește și: O poză pusă pe Instagram i-a adus polițiștii la ușă. Ce a pățit un model din Australia din cauza unei imagini de pe plajă

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Gaviria (@dany06g)

Daniela a devenit o celebritate locală. Întoarce capete zi de zi și fură inimile șoferilor și pietonilor care dau cu ochii de frumoasa brunetă. După ce un utilizator de TikTok a filmat-o pe stradă, în uniforma de muncă, tânăra mămică a doi copii a strâns aproape 300.000 de urmăritori pe Instagram în timp record.

Citește și: Ea e “cea mai sexy mamă din lume”. Câți ani are profesoara deseori confundată cu fiica ei, care primește avansuri de la tinerei

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Gaviria (@dany06g)

Și comentariile au început să se strângă din ce în ce mai multe, unii spunând chiar că nu s-ar supăra să fie opriți în trafic și amendați de o asemenea frumusețe. "Pereira, orașul celor mai frumoase femei"; "Jur că ești un înger"; "Sunt femeie, dar mi se pare că ești o superbitate. Sper că ești și o funcționară bună"; "Am nevoie să știu orele și rutele ca să trec pe acolo fără acte" - au fost câteva dintre comentariile primite de columbiancă.

"Rețelele sociale sunt o lume complexă, dar frumoasă în același timp. Acum, când sunt la serviciu, oamenii vin la mine și îmi cer să facem poze", a povestit bruneta, potrivit The Irish Sun, despre faima nou descoperită.

Citește și: Când era mică, Noelle Vlasov a fost numită cea mai frumoasă fată din România. Cum arată la 18 ani tânăra care studiază în Londra

Foto: Instagram

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.