Kimberly Coverdill
Actualitate

Kimberly Coverdill este polițistă. / Foto: Instagram

Ea e tânăra pe care internauții nu o cred că e polițistă. Senzuală și plină de tatuaje, Kim își ia meseria în serios

O polițistă a adunat o mulțime de fani pe rețelele sociale după ce a început să posteze clipuri în uniformă pe TikTok. Kimberly Coverdill spune că multe persoane nu o cred că are această meserie pentru că are o mulțime de tatuaje și este atrăgătoare, mereu machiată și aranjată.

De cealaltă parte, sunt și cei care sunt de-a dreptul fascinați de ea și îi scriu mesaje în care o roagă, într-o joacă asemănătoare unul flirt, să-i aresteze. Unul dintre clipurile ei, în care își aranjează pe ea vesta antiglonț și arma, a fost vizualizat de peste șase milioane de ori.

Citește și: O femeie de 60 de ani s-a mutat la capătul lumii pentru a se căsători cu un tânăr dintr-un trib: “Sunt întrebată dacă l-am adoptat”

@kimberlya4049 Get ready to go 10-8 w/me #fyp #copsoftiktok #foryoupage #LIKEABOMBSHELL #policeoftiktok ♬ I AM WOMAN - EMMY MELÍ
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

De asemenea, Kim se confruntă deseori cu mesaje în care i se spune că nu este o polițistă adevărată. Pentru a contracara astfel de comentarii, aceasta s-a filmat în uniformă, în interiorul mașinii de poliție. 

La Academia de Poliție pe care a absolvit-o în vară, Kimberly și-a cunoscut și viitorul soț. Dorința de a fi polițistă i-a fost insuflată de bunicul ei. "Am vrut mereu să lucrez în Poliție. I-am promis bunicului, înainte să moară, că asta se va întâmpla", a spus tânăra, fericită să facă parte din departamentul din Arizona.

@kimberlya4049 Say whaaaat #fyp #MakeNightsEpic #copsoftiktok #foryoupage #offduty ♬ FAMOUS PEOPLE ARE USING THIS SOUND OMG - n e p t x n i c

Citește și: Își petrece toată ziua în apă și noroi, printre aligatori și rechini, dar e și model de succes. Ea e cea mai tare cercetătoare

Foto: Instagram, TikTok

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri