Frumoasa balului. Charlene de Monaco a fermecat publicul cu o nouă tunsoare. Prințesa a strălucit într-o salopetă sclipitoare

Prințesa Charlene de Monaco a afișat un nou look, mai exact o nouă tunsoare, la Balul Trandafirilor. Soția prințului Albert i-a impresionat cu apariția sa pe cei prezenți la unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene din Monte Carlo.

Charlene a renunțat la stilul pixie, structurat, odată ce părul i-a mai crescut, optând pentru un bob foarte scurt, cu breton, o estetică mai  romantică.

Copiii prințesei Charlene de Monaco și ai lui Albert, superbi în fotografia care marchează aniversarea a nouă ani. I-au cucerit pe fani

Prințesa, care a sosit la bal alături de soțul ei, prințul Albert, a purtat o salopetă roz - argintie, cu paiete, care i-a îmbrățișat perfect silueta.

Prințesa Charlene de Monaco. „Bal de la Rose”. Profimedia

Evenimentul „Disco Bal de la Rose Monaco” a fost găzduit de Christian Louboutin.

Prințesa Charlene, celebră pentru schimbările dese de look

Noua schimbare de imagine marchează o altă evoluție a stilului în ceea ce o privește pe Charlene, cunoscută pentru că experimentează diverse tunsori și culori.

Anul trecut, Charlene de Monaco nu a fost prezentă la această gală, Albert fiind însoțit de sora sa, prințesa Caroline de Hanover.

Balul a fost creat de prințesa Grace de Monaco în 1954. Este organizat în fiecare an în luna martie.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.