Cum a arătat prințul Charles că vrea să se reapropie de prințul Harry și de Meghan Markle: "Invitația lui a fost refuzată"

Prințul Harry și Meghan Markle au refuzat invitația prințului Charles de a sta în casa lui din Balmoral când se întorc în Marea Britanie. În 5 septembrie, ducii de Sussex au ajuns în Manchester pentru a participa la un summit al tinerilor. Viitorul rege a crezut că aceasta ar fi o bună oportunitate pentru ca toată lumea să se relaxeze și să vorbească deschis.

Prințul de Wales le-a spus fiului cel mic și soției acestuia că sunt mereu bine-veniți acasă la el, au spus surse de la Palatul Buckingham. Conform celor de la The Mirror, Charles ar fi încercat din nou să-și apropie fiul: "Nu s-a clintit, în ciuda atacurilor care par să vină cu o vigoare sporită. Prințul de Wales și-a reiterat invitația pentru Harry și Meghan, precum și pentru întreaga familie, dacă doresc, să vină și să rămână la el cât timp ce află la casa lui din Balmoral. S-a gândit că ar putea fi o oportunitatea bună pentru toată lumea pentru a face un bilanț și a se relaxa, dar invitația a fost refuzată".

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru vizita în UK:”Regina Elisabeta nu ar trebui să se confrunte cu așa ceva la 96 de ani!”

Meghan Markle a declarat recent pentru revista The Cut: "Harry mi-a spus 'Mi-am pierdut tatăl în acest proces' (după ce a renunțat la rolul său în cadrul familiei și s-a mutat în SUA-n.r.). Aceasta e decizia lui". Bunul prieten al ducesei, Omid Scobie, a încercat să explice în alt mod declarația fostei actrițe: "Eu înțeleg că prințul Harry s-a referit la faptul că Meghan și-a pierdut tatăl, iar ea a spus că nu vrea ca Harry să-l piardă pe al lui."

Harry și Meghan, care acum locuiesc în SUA, după ce și-au părăsit rolurile în cadrul familiei regale, s-au întors într-o vizită fulger în Marea Britanie pentru a participa la summitul One Young World. Pe lista lor de angajamente sunt mai multe evenimente în Europa.

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.