S-au îndrăgostit la 15 ani, dar au fost despărțiti de părinți. Ce s-a întâmplat după 22 de ani e uimitor: ”Suntem foarte fericiți!”

Iubirea adevărată nu dispare niciodată, iar o dovadă în acest sens a fost dată de Helen Marshall, în vârstă de 41 de ani și Graeme Richardson, de 42 de ani. Ei s-au cunoscut pe băncile școlii, s-au admirat pe holuri, iar în adolescență au devenit iubiți. Relația lor, însă, avea să ia o turnură neașteptată.

Helen și Graeme s-au îndrăgostit unul de celălalt în adolescență, iar nouă luni mai târziu, bărbatul, atunci doar un adolescent, a cerut-o de soție. Părinții lor, însă, au intervenit, spunând că sunt sunt prea tineri pentru o asemenea responsabilitate.

Citește și: Ellen DeGeneres, înlocuită de cântăreața Kelly Clarkson. Anunțul făcut de NBC: ”Lucrăm la câteva planuri mari!”

Ulterior, el a plecat la facultate, iar legătura dintre ei s-a pierdut. Cei doi au ajuns să aibă alți parteneri, au făcut copii, însă au continuat să se admire de la distanță. Mai mult de atât, 22 de ani mai târziu, ei s-au reîndrăgostit.

Graeme a cerut-o de soție pe Helen cu același inel pe care i-l dăruise în adolescență, iar cei doi s-au căsătorit de curând, în cadrul unei ceremonii restrânse.

”Suntem atât de fericiți acum. Trăim în ferma familiei lui, unde a crescut.”, a mărturisit Helen, potrivit Metro.

El e sufletul meu pereche. Este o poveste de iubire adevărată.”, a mărturisit Helen, în timp ce Graeme a spus: ”Helen este jumătatea mea. Este opusul meu, dar ne completăm. Întotdeauna am crezut că mă voi căsători cu ea.”

Citește și: Jennie Garth, despre zilele de pe platourile de filmare de la „Beverly Hills, 90210”: Mă simțeam amenințată de celelalte colege

Deși s-au iubit mult când erau adolescenți, viața i-a dus pe căi diferite. Astfel, Helen, care lucrează ca îngrijitoare, a fost căsătorită cu un alt bărbat timp de 16 ani și a avut patru copii: Jess 22, Leo 18, Martha 12 și Nancy, opt.

Graeme, la rândul lui, a fost căsătorit timp de 17 ani, iar din căsnicie au rezultat doi copii, acum în vârstă de 19 și de 15 ani.

Helen a divorțat, însă, în 2015, iar Graeme în 2016, însă la scurt timp s-au reîntâlnit. La început au sperat că vor fi prieteni, însă au decis să-și mai acorde o șansă.

După mai multe întâlniri, Graeme a cerut-o de soție în timpul unei vacanțe în Croația. Cu o zi înainte de nuntă, ei și-au anunțat familiile. La ceremonie au participat doar părinții lui Helen. Ulterior, ei au sărbătorit cu burgeri și șampanie.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.