VIDEO Erou la 10 ani! Un băiețel și-a salvat mama după ce aceasta a făcut o criză de epilepsie în piscină: "E îngerul meu păzitor"

Un băiețel de 10 ani a devenit un adevărat erou după ce și-a salvat mama de la moarte. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care Gavin Keeney a sărit în piscina familiei pentru a o salva pe mama lui, Lori, care avea o criză.

"Gavin tocmai ieșise din piscină și eu am intrat într-o criză. M-am speriat mai tare decât oricând altcândva", a povestit Lori, care suferă de epilepsie. Băiatul a acționat imediat când și-a văzut mama scufundându-se. În filmuleț se observă cum copilul a sărit în piscină și și-a tras mama spre margine, ținându-i capul deasupra apei, până când bunicul lui a sosit pentru a oferi ajutor suplimentar.

Citește și: Cum este pentru o tânără de 22 de ani să aibă un iubit de 57 de ani, divorțat, cu patru copii: "Tot timpul sunt confundată cu fiica lui"

"Cu siguranță, el este eroul meu. Simt că este îngerul meu păzitor", a mai declarat Lori pentru emisiunea Good Morning America.

Departamentul de Poliție din orașul natal al băiețelului a anunțat pe rețelele sociale că în comunitatea lor există un adevărat erou altruist și curajos. "Datorită acțiunilor sale rapide, a salvat o viață, iar mama lui nu a înghițit deloc apă și nici nu fost nevoită să ajungă la spital. E un erou", a transmis șeful polițiștilor.

Citește și: „Cele mai frumoase gemene din lume” au împlinit anul acesta 12 ani. Ce fac azi puștoaicele care au cucerit internetul cu imaginea lor

Un băiețel de 10 ani și-a salvat mama care făcuse o criză de epilepsie în piscină. / Foto: captură video YouTube
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.