Adele, apariție rară în public. Artista a atras toate privirile la un meci de baschet

După ce s-a ținut departe de lumina reflectoarelor, pentru o perioadă destul de îndelungată, Adele a făcut o apariție publică la un meci de baschet din Arizona.

Cântăreața castigătoare a premiului Grammy, în vârstă de 33 de ani, a participat sâmbătă seara la finala meciului de baschet NBA din Phoenix, ce s-a desfășurat între echipele Phoenix Suns și Milwaukee Bucks. Pentru meciul important, Adele a purtat o ținută în culori închise, formată dintr-o haina lungă cu animal print, un top negru, o pereche de colanți și o pereche de sandale cu toc. De asemenea, artista a accesorizat look-ul cu brățări și inele aurii la mână, iar părul blond și l-a lăsat desprins.

Adele la finala NBA, Foto: Profimedia

Citește și: Cher, fericită și relaxată în vacanța din Portofino. Diva de 75 de ani arată spectaculos în colanți

Atentă la joc, autoarea hitului "Hello" a fost fotografiată în timp ce flutura o eșarfă portocalie și aplauda echipa de baschet Phoenix Suns, deși în final au pierdut în față celor de la Bucks.

Adele la finala NBA, Foto: Profimedia

Citește și: Blake Lively jonglează perfect cu viața de mămică. Actrița s-a descurcat de minune cu toate cele trei fetițe, la plimbare în New York

Printre celebritățile care s-au numărat la marele joc s-au numărat și LeBron James, Lil Wayne și Vanessa Hudgens, care a cântat imnul național. Adele s-a așezat alături de de Rich Paul, agentul sportivului LeBron, ceea ce a iscat o serie de zvonuri cum cei doi ar forma un cuplu, iar ieșirea ar fi fost prima lor apariție oficială în public.

Adele la finala NBA, Foto: Profimedia
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.